Latviske ishockeyspillere innrømmer Canada, de vil vinne bronse i verdensmesterskapet. Høydepunkter / Artikkel

I Ločmelis og Rūdolfs scoret Balcers for Latvia, men Uvi Balinski ble anerkjent som kampens beste spiller for landslaget.

Canada tippet oddsen i sin favør i siste periode, og scoret tre mål, inkludert den siste pucken i et tomt mål i sluttminuttet.

Dan Lochmelis avslører resultatet

Ločmelis førte Latvia i første periode, og spilte smart foran mål.

Kanadiere går 1-1

Sent i andre periode fikk Canada revansje da Samuel Blais skjøt et skudd i øvre hjørne av nettet.

Rūdolfs Balcers gjenvinner ledelsen i Latvia

Latverne tok imidlertid raskt tilbake ledelsen – Balcers skøytet individuelt inn i området og slo keeper med et skudd fra distanse.

Canada utligner for andre gang

Starten på tredje periode var i Canadas favør da Jack Quinn traff målvakten Artur Shilov med hjelmen fra en negativ vinkel og pucken gikk i nettet.

Adam Fantili scorer vinnermålet for Canada

På den annen side ble seieren til kanadierne sikret av Adams Fantili med det tredje målet, noe som beviser hans individuelle talent.

Pucken flyr inn i Latvias tomme mål

Latvias siste håp om comeback ble slukket da pucken traff et tomt mål.

Det latviske landslaget, som allerede hadde vunnet seks kamper på rad, kvalifiserte seg for første gang i semifinalen, mens de kanadiske ishockeyspillerne var uten medalje kun én gang under de siste syv verdensmesterskapene og har kommet seg til de seks siste. ganger. . I fjor tapte kanadierne mot Finland i tittelkampen, men denne gangen fikk de revansje i kvartfinalen.

Landslagene i Latvia og Canada har allerede møtt hverandre i gruppeturneringen i Riga, hvor ishockeyspillerne Maple Leaf var overlegne med 6:0.

I den andre semifinalen senere lørdag slo det tyske landslaget det amerikanske landslaget 4-3 på overtid.

Tyskerne tok over et tomålsunderskudd i første omgang og slapp unna med det tredje målet på slutten av ordinær tid, men i det 8. minutt av ekstraomgangene sikret Frederik Tifels seieren.

Episoder av kampen USA mot Tyskland

Vinnerne av semifinalene kjemper om gull ved avslutningen av mesterskapet på søndag, mens de tapende lagene bestemmer bronsevinnerne i kampen om 3. plassen.

Etter feil i starten av gruppeturneringen mot Canada og Slovakia, vant det latviske landslaget alle de følgende gruppekampene mot Tsjekkia, Norge, Slovenia, Kasakhstan, Sveits og slo også Sverige i kvartfinalen.

Resultatene av avstemningen om den beste hockeyspilleren til det latviske landslaget i semifinalen mot Canada