I første kamp i juleturneringen slår det latviske landslaget Norge på ekstraomganger

I starten av andre periode klarte også Latvia å score et mål, denne gangen var Patrikas Ozolas presis. Mot slutten av tredje periode klarte nordmennene å utnytte Mārtiņš Dzierkals to minutter lange utvisning. Andreas Martinsen scoret det andre målet for Norge og utlignet.

På den annen side, i starten av den siste tredjedelen, hadde Latvia flertallet, noe som ble brukt av Robert Bukarts, som førte Latvia foran for tredje gang med et presist skudd i motstanderens mål. Nordmennene visste også å bruke nok et flertall da Tobias Fladebijs slo den latviske målvakten Āriks Vītolas i det 47. minutt.

Uvis Jānis Balinskis scoret vinnermålet i det første minuttet av ekstraomgangene.

Vītols klarte 29 skudd fra motstanderen inn i det latviske målet, mens Tobiss Normans reddet 12 skudd fra latviske hockeyspillere i den andre enden av banen.

I den andre kampen i «Kaufland»-cupen spiller latvierne lørdag klokken 14 mot Slovakia. Slovakia vant 6-0 i kampen mellom motstanderne Latvia torsdag.

16. og 17. desember deltar det latviske herrehockeylaget i en testturnering i Bratislava, hovedstaden i Slovakia, med lokallaget og norske hockeyspillere. Kampen med Slovakia 17. desember klokken 14 sendes direkte av TV6-kanalen og «tv3.lv»-portalen.