Det franske fotballaget slår England og fortsetter veien for å beholde tittelen/artikkelen

Kampen startet ganske intenst, men allerede i det 17. minutt var stillingen 1:0 – Oreljans Tshuameni mottok en fin pasning og sendte ballen dyktig i mål voktet av Jordan Pickford, med tanke på verdensmesterne.

Frankrike tar ledelsen

Andre omgang startet med en meget aktiv prestasjon fra England. Helt til Bukayo Saka fikk en straffe som ble vellykket omsatt av Harry Kane til 1-1.

Harry Kane utligner

Olivier Giroud hadde en stor sjanse til å føre Frankrike foran, men bommet, men … øyeblikk senere scoret han selv og førte Frankrike til 2-1.

Frankrike tar ledelsen – 2:1

Etter en stund hadde England en sjanse til å utligne resultatet, og fikk igjen en straffe, men denne gangen var Kane unøyaktig – ballen fløy over mål.

Kane bommer på straffen

Helt til siste minutt prøvde England å slå tilbake, men det gikk ikke.

I 16-delsfinalen slo Frankrike Polen 3-1, mens England slo Senegal 3-0.

32 landslag deltok i siste runde av verdenscupen i Qatar, som ble delt inn i åtte grupper i første etappe av turneringen og spilte round robin frem til 2. desember. De to øverste lagene fra hver gruppe har gått inn i utslagsfasen, som vil kulminere i finalen 18. desember.