Žilvinas Grigaitis: Jeg er en heldig baby som kom meg raskt på beina igjen

Selv om Žilvinas Grigaitis lever i nuet, har noen smertefulle opplevelser fortsatt vidtrekkende konsekvenser. i 2007 ble mannen angrepet på gaten, banket opp og kjørt til sykehus, hvor han fikk akuttbehandling.

«Jeg er en heldig baby som kom meg raskt på beina igjen. Det var ganske lang tid. Det var en uventet utfordring for meg, men jeg kjenner fortsatt bivirkninger. Og det vil det være hele livet til den siste dagen Men jeg kom meg ganske raskt, sier den kjente forretningsmannen.

I følge pressemeldingen legger ikke Žilvinas skjul på at han fortsatt er hjemsøkt av disse forferdelige minnene, og selv nå føler han ofte frykt.

«Og nå, når jeg går nedover gaten om natten, snur jeg meg. Det er denne frykten. Når du blir truffet bakfra uten å ha rett til å forsvare deg selv og du ikke kan se hvem, hvordan eller hvorfor. Og når du ikke gjør det stjeler alt fra deg, forstår du at på en eller annen måte er hendene til hevn og sjalusi veldig store», sier Ž. Grigaitt.

Det viser seg at de blodige klærne båret av Ž. Grigaitis ble ikke utvist den kvelden. For en mann er det som en påminnelse og en metafor om livets skjørhet.

«Pappa kom rett før operasjonen, jeg ga ham denne jakken og slipset. I Kaunas, etter farens begravelse (mor forlot denne verden først), fant jeg disse klærne pent brettet og ikke renset. Hjertet mitt sank. Men kanskje det er en tegn, vi må alle stoppe opp litt i livet, se rundt oss. At det ikke er noe som stopper oss, men at vi må Jeg tenker alltid på det at vi vil alt i livet, vi trenger alt, vi har det travelt , vi ønsker å vinne, vi vil ha, vi ønsker å endre, men du kan ikke ta noe ut av denne verden, sier Žilvinas.

Lær mer om livet, opplevelsene og suksessene til Žilvinos Grigaitis denne onsdagskvelden, klokken 20.00, i programmet «Šeškinės 20» på LNK.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *