Det viste seg hvilke kjedebutikker som er mest populære i Danmark

En undersøkelse i Danmark rangerte 11 supermarkedskjeder i henhold til kundebevaringsfaktorer.

Undersøkelsen utført av «Loyalty Group» hadde som mål å finne ut hvilke kjøpesentre danskene foretrekker. Kjøpere ble spurt om kundeservice, produktkvalitet, valg av økologiske produkter, image og andre faktorer.

Den norske kjeden «Rema 1000», som har 270 butikker i Danmark, tok toppen av listen.

Denne supermarkedskjeden hadde den høyeste lojalitetsindeksen. Indeksen ble beregnet basert på en undersøkelse blant 4300 danske innbyggere. «Loyalty Group» gjennomførte etterforskningen flere år før utplasseringen av prelžkiba-nettverk.

Rema 1000 Innkjøps- og markedsdirektør Anders Rene Jensen sa at selskapets suksess var et resultat av dets vilje til å lytte til kundene.

«Vi bruker mye tid og energi på å lytte til kundene våre og finne ut hva de ønsker fra oss. Det er viktig for oss å tilby en variasjon av produkter i våre butikker som møter kundenes daglige behov. Vi legger mye innsats for å sikre at kundenes tillit ikke er bortkastet og for å sørge for at alle produktene våre er tilgjengelige,” sa AR Jensen.

Den tyske kjeden «Lidl», som har 110 butikker i Danmark, kom på andreplass på listen, og «Meny»-franchisen, som har 115 butikker i fellesskap mellom Danmark og Norge, tok tredjeplassen.

Fakta, et av supermarkedsmerkene til Coop Danmark-gruppen, tok sisteplassen. Handlende liker heller ikke lavpriskjeden «Netto» som tok tiendeplassen og bygdesenterkjeden «Bilka» som tok niendeplassen.

Jens Juulis Nielsen, leder for Coop Danmarks informasjonsavdeling, sier den dårlige prestasjonen var påvirket av utseendet til mange Fakta-butikker.

«Når det gjelder Fakta, skjedde det fordi vi har mange utdaterte butikker. Derfor moderniserer vi nå bygningene. Samtidig oppdaterer vi vareutvalget – vi inkluderer flere økologiske og kjøttprodukter som har leverandørenes omsorg for dyr. velferd, sier JJ Nielsen.

Loyalty Group 2018 Supermarket Chain Loyalty Index:

1. «Rema 1000»
2.Lidl
3. «Meny»
4. Superbrugsen
5. Raskt
6. «Lokal/Dagli» Brugsen»
7.Fotex
8.Aldi
9. «Bilka»
10. Rengjør
11. «Ferdig»

Drevet av thelocal.dk.

Det viste seg hvilke kjedebutikker som er mest populære i Danmark

sfgdfg

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *