De mest populære Google-søkene: hva litauere så på

Foto av Kim Kyung-Hoon (Reuters/Scanpix).

Krepinis, Igor Molotkov med Kalanikova som ble plystret til politiet, Uber og spørsmålet om hvordan man kan tyde de mest populære søkeordene i euro, som litauere brukte i Google i 2015. Lemon Gym og Lidl er ledende blant virksomhetene.

Dette annonseres i det årlige sammendraget av Googles søkeresultater. I 2015 viser søketrender at innbyggere i Litauen var mer interessert i de siste olje- og verdenshendelsene, terrorangrepene i Paris, krigen i Syria og skandalen om beskyttelse av barns rettigheter i Norge vakte oppmerksomhet.

I litauiske nyheter var landsmenn hovedsakelig på jakt etter informasjon om krepin, obligatorisk militærtjeneste og innføringen av euroen i Litauen. Underholdning er heller ikke glemt: Eurovision-konkurransen, Snapchat-applikasjonen, blant andre turistfasiliteter, er det ingen sidestykke til Medi laj takas i Anykiai.

En del av nyhetene, som ble satt pris på av litauere, vakte også oppmerksomhet fra hele verden. Den mest kjøpte iniaen i verden i 2015. Den handlet om terrorangrepet i Paris som, i Googles nærvær, ble samlet inn mer enn 897 millioner ganger. ganger Den ble fulgt av Oscar-utdelingen (406 millioner ganger). Den siste delen av fantasyfilmen The Walking Dead and the Worst Walking Dead har også fått mye oppmerksomhet.

Mellom business Lemon gym og Lidl

Enkl-produktmerket viser at danske litauiske produkter allerede er populære i verden, men Litauen fortsetter å undertrykke eller utvikle enkl-produktet. Hvis Lemon Gym er i ledelsen, er Lidl-butikkjeden ikke langt bak og har ennå ikke åpnet dørene. Vi la også merke til Ubers ankomst til Litauen og åpningen av en IKEA-butikk i Klaipda. Blant plussene i 2015 I Litauen kan vi også observere rask vekst av f. tjenester og e. kommersielle produkter inkluderer Paysera, eDrauda, ​​Ali Express. SRA kompletteres av de nylig åpnede Nordika og konkursrammede kjøpesentrene Freshmarket, sier Regimantas Urbanas, Googles markedssjef i de baltiske statene.

Den ubestridte lederen i denne produktkategorien var den nye versjonen av Windows-operativsystemet, Windows 10. Ifølge Mr. Urbonos, selv om lojaliteten til Samsung-produkter fortsatt er svært høy, var det blant produktene som ble kjøpt også en telefon fra Huawei, litauere var også interessert i Apple Watch, var de også i TOP 10 mest kjøpte serier.

infogr.am::infogram_0_populiariausios_google_paieskos_2015

Velg selskapene og temaene som interesserer deg og vi vil varsle deg i et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i Business, Sodra, Registersenter, etc. i bratsj.