De mest populære brukte bilmodellene valgt av litauiske sjåfører – Respublika.lt

Den første gruppen – biler fra seks måneder til 5 år gamle

1. Toyota RAV4 – ikke bare ny, men også ledende i bruktbilsegmentet. Denne siste generasjonsmodellen er en av de vanligste bruktbilene som er mindre enn 5 år gamle på gata. I likhet med den nye modellen tiltrekker sistnevnte kjøpere ikke bare med utmerkede kostnader og en lav CO2-motor, men også med en lav pris, som på Autoplius.lt-portalen starter fra 25 og går opp til 50 000 . euro, avhengig av utstyr og tilstand . For tiden er 6,9 tusen registrert i nasjonalparken. disse Toyota RAV4-modellene.

2. Toyota Corolla – nok ikke bare første, men også andreplass i denne aldersgruppen vil ikke overraske noen. Sistnevnte tilhører «Toyota Corolla». For tiden er 5600 Toyota Corollaer under 5 år registrert i Litauen, prisen på markedet varierer fra 14 til rundt 25 000 euro. Siden 1997 har Toyota Corolla hatt tittelen som verdens mest solgte bil. Og i 2021 vil antallet solgte modeller overstige 50 millioner. Toyota Corolla overtok tittelen fra Volkswagen Beetle.

3. Skoda Octavia – en annen bil med en ikke-SUV (terreng) karosseri, soler seg i strålene av popularitet. Denne modellen med 3,9 tusen biler registrert i landet opp til 5 år tar en hederlig tredjeplass. Prisene for Škoda Octaviaer av den nevnte alderen på markedet varierer fra 7 000 til 30 000 euro og avhenger av produksjonsår, kjørelengde, utstyr og tilstanden til kjøretøyet.

4. Volkswagen Tiguan – hovedkonkurrenten til «RAV4» på markedet «Volkswagen Tiguan» med 3,6 tusen registrerte modeller er ikke så langt bak Octavia-modellen på tredjeplass Prisene for Tiguan på Autoplius.lt-portalen varierer fra 20 til ca 40 tusen. euro.

5. Toyota C-HR – Vel, en annen Toyota lukker Topp 5 mest populære bruktbiler. Toyota C-HR-modellen er for tiden kjøpt av 3,3 tusen sjåfører. Dette er lillebroren til RAV4, som også tilbyr markedet utmerket hybridmotorforbruk, lav CO2 og en overkommelig pris. Prisene varierer fra 15 til 30 000 euro for en teknisk solid modell.

I den andre gruppen skal vi se på litt eldre biler som har nådd alderen 6 til 10 år.

1. Volkswagen Passat – det mest populære valget i dette segmentet. For tiden er det drøyt 8500 mennesker som ferdes på vårt lands veier. slike modeller. Det er en av bilene som dominerer segmentene i de fleste aldersgrupper. Naturligvis gir et bredt utvalg av motorer og et navn ervervet over tid kjøpere tillit til bilen. Prisene på disse modellene på vårt marked varierer fra 5 000 til 24 000 euro.

2. Skoda Octavia – en litt mindre, men ikke mindre populær blant landsmenn, modell, som er en analog av Volkswagen Golf Avant. De samme motorene, lik plass og en rimeligere pris. På vårt marked kan et barn fra 6 til 10 år gamle Škoda Octavia kjøpes for 4 000 til 20 000. euro.

3. Nissan Qashqai – den eneste SUV-en i denne aldersgruppen. Høy klaring og priser fra rundt 7 til 19 tusen. Euro har imponert kjøpere og det er for tiden over 5000 i landet. registrerte slike biler.

4. Volkswagen Golf – en sedan/eiendom beregnet på byen, som lenge har vært på de mest populære listene. Valget av ulike karosserier og versjoner gjør at modellen kan velges selv av sjåfører med ulike behov. Nesten 4,5 tusen er registrert i vårt land. 6 til 10 år «Volkswagen Golf». Prisene på Autoplius.lt-portalen varierer fra 5 til rundt 20 000 euro.

5. Toyota Auris – Toyotas analog til Volkswagen Golf-modellen. Det er sant at Toyota Auris har færre versjoner og utstyr, dette er en av grunnene til at det i dag er rundt 200 modeller av denne typen registrert i Litauen færre enn Volkswagen Golf. Prisene varierer fra 6 000 til 16 000 euro, avhengig av versjon. Det er hybridversjonene som koster mer.

Den tredje gruppen inkluderer enda eldre biler – 11 til 15 år gamle

1. BMW 5-serie. I denne aldersgruppen tar BMW 5-serie førsteplassen og er den første premiummodellen på listen. Mer enn 10 000 mennesker er for tiden registrert i Litauen. slike biler. Og prisene deres på Autoplius.lt-portalen varierer fra 3 til rundt 15 tusen. EUR per stykk

2. Volkswagen Passat – en bil som finnes i listene over de mest populære modellene i nesten alle aldersgrupper. 11-15 års gruppen er intet unntak. I Litauen er mer enn 9 000 enheter av disse «Passat»-modellene registrert, og prisene deres på den største litauiske transportannonseportalen Autoplius.lt varierer fra 1 til 8 tusen euro.

3. Volvo XC60 – en bil som for tiden kjøres av rundt 8,5 tusen mennesker i Litauen. Drivere. Dette er en SUV-modell som kan tilskrives «premium»-segmentet. Det er sannsynlig at denne kreasjonen fra Volvo vant kjøpernes hjerter med sin sikkerhet, pålitelige motorer, høykvalitets girkasser og høy bakkeklaring. Prisen på modellen på markedet varierer for tiden fra 4.000 til 13.000 euro.

4. Volkswagen Golf – rangerer fjerde på listen over de mest populære modellene allerede i den andre aldersgruppen. Denne gangen er det ikke 7., men 6. generasjon av Volkswagen Golf, hvorav nesten 8000 enheter er registrert i landet og prisene varierer fra 1,5 til 10 000 euro per modell.

5. BMW 3-serie – en modell som lukker denne aldersgruppen. Liten, smidig og veldig populær blant unge sjåfører. Dette er en av hovedårsakene til modellens popularitet. Den 11-15 år gamle BMW 3-serien brukes for tiden av mer enn 7000 sjåfører i Litauen og prisen varierer fra 2 til 14 000 euro.

Den fjerde gruppen – kjøretøy i alderen 16 til 20 år

1. Volkswagen Passat dominerer enda en aldersgruppe. Denne gangen i 16 til 20 års gruppen. Mer enn 23 000 enheter av disse gamle Passat-modellene er for tiden registrert i landet og prisene på markedet varierer fra 500 til 4 500 euro.

2. Audi A6 – en gang ekstremt luksuriøs, og nå en helt vanlig bil sett på veiene våre. Det tilbyr kjøpere praktisk, pålitelighet og en viss komfort. I vårt marked varierer prisen på disse modellene fra 1 til 7 tusen. euro. Mer enn 17 000 mennesker er for tiden registrert i landet. Audi A6 av nevnte alder.

3. BMW 5-serie vises allerede i den andre aldersgruppen. Det ser ut til at gamle BMW-er er både attraktive og rimelige biler for våre landsmenn. Selvfølgelig bidrar disse bilenes appell til unge sjåfører også sterkt til modellens popularitet. For tiden er 16 000 BMW 5-serie registrert i landet. Og prisene deres på markedet varierer fra 1,5 til 7 tusen. EUR per modell.

4. Toyota Corolla Verso – en praktisk, pålitelig og perfekt klassisk bil for familier. En av dem som lenge har fått navnet som en pålitelig reisefølge. Salget av modellen økes også ved muligheten for å velge 7-seters Corolla Verso. Det er rundt 16 000 biler av denne typen registrert i Litauen og prisene varierer fra 1 til 5 000 euro.

5. Audi A4 – en mellomstor, stilig og manøvrerbar bil til en passende pris. Prisene for disse modellene på Autoplius.lt-portalen varierer fra 1 til 5 tusen. euro. Disse sistnevnte årsakene er sannsynligvis den viktigste årsaken til populariteten til denne modellen. Mer enn 15 500 personer er for tiden registrert i Litauen. «A4»-modeller i alderen 16 til 20 år.

Den siste gruppen av de eldste bilene over 20 år

1. Volkswagen Passat – Dominansen i dette segmentet burde ikke komme som noen overraskelse. Mer enn 49 000 Passat-modeller over 20 år er for tiden på litauiske veier. Dette er rekordtall i tabellen over de mest populære modellene. Prisene for disse ærverdige modellene på hjemmemarkedet starter fra 330 euro og går opp til 2,5 tusen euro.

2. Volkswagen Golf – den nest mest populære bilen i Litauen, mer enn to tiår gammel. Denne gangen snakker vi om 4. generasjons Golf-modeller. Mer enn 34 000 av dem er i dag registrert i landet. Prisene varierer fra 400 euro for den billigste modellen funnet på Autoplius.lt-portalen til 3,5 tusen euro for en pen cabriolet.

3. Audi A4 – I segmentet eldre biler vant den hovedsakelig over kjøperne med pålitelige 1,9 l dieselmotorer og et komfortabelt chassis. Prisene for disse første generasjons Audi A4-modellene varierer fra 500 til 2000 euro. Det er for tiden mer enn 27 000 førstegenerasjons Audi A4 registrert i landet.

4. Audi A6 ikke langt bak sin yngre bror. Bare tusen færre kjøpere valgte Audi A6 fremfor A4 i seniorbilsegmentet. Foreløpig drøyt 26 tusen. av sjåfører har valgt denne modellen. Og prisene på markedet varierer fra 500 til 4000 euro, avhengig av motor, utstyr og tilstand.

5. Opel Zafira – en av de to unibody-bilene nevnt i denne artikkelen og den eneste i denne aldersgruppen. Minivans på markedet har fått sterk konkurranse fra modeller med SUV-lignende karosseri, så det er naturlig at minivans kun vises i de eldre segmentene i listene over de mest populære modellene. Den første generasjonen av «Zafira» drives for tiden av i underkant av 20.000 mennesker i Litauen og prisene varierer fra 500 til 1.500 euro.

Utvalget av de mest populære bruktbilmodellene på markedet er i stadig endring, men noen modeller forblir ledende selv med generasjonsskiftet. Populariteten til biler som Toyota Corolla, Volkswagen Passat og BMW 3-serie har ikke blitt mindre på lenge på grunn av deres pålitelighet og rykte som er oppnådd over tid. Uansett valg kan imidlertid en bruktbil være en stor langsiktig investering. reisepartner Det er viktig å velge det uten hastverk og detaljer, det vil si ansvarlig.

Uenig – la oss diskutere det!
Ingen støtende kommentatorer, men kommentarer som inneholder banning blir automatisk slettet uten unnskyldning.

Respublika.lt forbeholder seg retten til å slette kommentarer som er uutdannede, frekke, off-topic, signert på vegne av en annen person, bryter loven, fremmer spam eller oppfordrer til kriminalitet. Hvis du oppfordrer til vold, rase, nasjonalt, religiøst eller annet hat, kan ordene dine bli til en okse som veier et tonn etter å ha flydd bort som en spurv – vi vil gi dine data på forespørsel fra spesialtjenestene i Litauen.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *