«Daddy Was A Milkman» og Evgenya Redko presenterer sammen sangen «Gera tyloj»

«Evgenya er en av de mest profesjonelle skapere og utøvere i Litauen. Hennes oppmerksomhet på detaljer, ikke bare i musikken hennes, men også i hennes presentasjon for publikum, har alltid vært Evgenyas sterke side.

Se musikkvideoene hans – de er fantastiske!, – sier Ignas Pociūnas. – Evgenya er sammen med ektemannen Asi et fantastisk og presist kreativt team som ikke passer noen og har sin egen stil. Hun er ikke redd for å slippe tristhet og ekte følsomhet inn i sangene hennes, som for meg er et tegn på mot, og viser full tro på arbeidet hennes. Jeg tror det er hovedgrunnen til at vi møttes.»

Utøveren legger ikke skjul på at han virkelig likte hele den kreative prosessen – å søke etter fargene på sangen, å skyte musikkvideoen, som viste seg å være veldig morsom og munter. Ignas Pociūnas innrømmer at han var redd for kompleks koreografi, fordi dans er mer Evgenias forte enn hennes forte.

«Sangen «Gera tyloj» handler om hvordan en person kan ha alt og ingenting på samme tid. Om hvordan du noen ganger ikke kan se gleden som er rett ved siden av deg. Vi kan være rike på ting, men ikke på følelser , og omvendt – vi trenger veldig lite for å føle oss lykkelige», sier Ignas Pociūnas.

Evgenya Redko er glad for at sangen, som har modnet i et par år, har begynt livet.

«I to år har jeg ikke sluttet å høre på demoversjonen av denne sangen, og hver gang den berører noe i meg. Jeg husker hvordan vi hørte på den i bilen på vei til stranden – da skapte følelsene et perfekt øyeblikk , – minnes Evgenya Redko. – Jeg håper virkelig at lytterne vil føle det samme. Jeg er ekstremt takknemlig for at Asi og jeg stolte på hverandre under hele den kreative prosessen – dette gjorde at denne sangen fikk sine egne farger. Det virker for meg at et flott samarbeid ble født, der du kan føle oss begges musikalske krydder».

Utøveren hevder at denne kreative reisen – både for sangen og klippet – var veldig enkel og intuitiv.

«Daddy Was A Milkman» er en av mine litauiske favorittartister, så jeg er veldig glad for at vi fra nå av har en sang sammen, sa Evgenya Redko.

Spesielt er Evgenya Redko stolt over at hun klarte å overtale Igna til å danse under filmingen. Fans kan allerede sette pris på dansen til Igno og Evgenia etter å ha sett sangens musikkvideo, for det estetiske bildet som de to utøverne er veldig takknemlige for skaperen og designeren Katrina Knizikevičiūta Bajoras.

Om pappa var melkemann

«Daddy Was A Milkman» debuterte for syv år siden og vant raskt hjertene til musikkelskere og kritikere. Det beste beviset på dette er de utsolgte konsertene. Starter fra 2016 med lanseringskonserten til det første albumet «Daydreaming» holdt om sommeren og avsluttet med de største forestillingene i karrieren i slottet Trakai, så vel som i den største arenaen i landet «Žalgiris». Nykommeren på scenen ble høyt verdsatt, ikke bare av musikkelskere – på «MAMA»-seremonien vant «Daddy Was A Milkman» prisene «Årets gjennombrudd» og «Årets elektronikk».

Året 2018 var spesielt vellykket for artisten. Han har blitt nominert til rekordmange MAMA-priser. «Daddy Was A Milkman» fikk fire nominasjoner – «Årets artist», «Årets album», «Årets konsertartist» og «Årets popartist». Under seremonien mottok Ign Pociūnas den viktigste tittelen – «MAMA»-kommisjonen valgte ham til «Årets utøver».

«Daddy Was A Milkman» er en av få artister fra landet vårt som oppnådde suksess ikke bare i Litauen, men også i utlandet. Foruten at artistens sanger ofte sendes av utenlandske radiostasjoner, er «Daddy Was A Milkman» kanskje den eneste representanten for scenen vår, som holdt utsolgte konserter på Palladium-klubben i Riga og i Riga Arena.

Mange arrangører av store festivaler i vår region ønsker å se artisten i sin programmering. «Daddy Was A Milkman» har allerede spilt flere ganger på en av de største festivalene i de baltiske landene, «Positivus». Publikum til den største litauiske musikkfestivalen «Granatas Live» satte pris på hennes utmerkede opptredener.

For fem år siden ga Daddy Was A Milkman ut et dobbelt studioalbum, Intimate Us. Verket som ble presentert på konserter i Litauen og Latvia har blitt en flott gave for musikkfans.

På slutten av 2021 ga «Daddy Was A Milkman» ut det første albumet med litauiske sanger «Kai ruduo mokė mane», som han presenterte på to eksklusive konserter på National Opera and Ballet Theatre of Litauen. Disse konsertene er udødeliggjort på vinylplaten «When Autumn Taught Me».

Etter å ha startet sin solokarriere i 2019, steg E. Redko umiddelbart til toppen av listene, og fremførte stilig alternativ popmusikk og skapte imponerende musikkvideoer. Komposisjonene hans får millioner av visninger og avspillinger på YouTube, Spotify og andre musikkstrømmeplattformer.

Kunstnerens kreativitet og scenevirksomhet har vært preget av en rekke priser. i 2019 vant Evgenya Redko prisen Årets gjennombrudd ved MAMA Awards og to ganger vant Progressive Pop Group / Artist-prisen i 2021 og 2022. Evgenia Redkos album «Deivės» og «SOS» fikk stor oppmerksomhet fra kritikere og musikkens gunst. elskere.

I følge Evgenia Redko er året 2023 begynnelsen på en ny karrierefase. Sangen «Gera Tyloj» spilt inn sammen med «Daddy Was A Milkman» er et godt eksempel.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *