Bak ringens tau fløt bokselederen: disse grisene hører hjemme i fjøset, la dem gjøre det der

IOC har endelig kuttet båndet med den korrupsjonsfylte IBA, som ble suspendert for fire år siden i håp om å anspore til endring.

Boksing står fortsatt på programmet til OL i Paris 2024, men både sluttspillet og OL-turneringen vil bli organisert av IOC selv.

IBA anket IOCs avgjørelse til Court of Arbitration for Sport (CAS).

«Det er tydelig at han er partisk. Sporten må renses for skitne politikere. Vi skal ta vare på purkene som har reprodusert seg i OL-familien. De må stenges inne i en låve, la dem oppføre seg der. Vår oppgave er å beskytte interessene til idrettsutøvere, vi vil ikke la dem bli ydmyket,» sa U. Kremliova forsiktig til Match TV.

Han sa også at verdensmesterskapet i boksing er en konkurranse «hundre ganger» mer populær enn OL.

«De er redde for oss, de turte ikke å ta boksing helt ut av OL fordi de ikke vil tape penger, fordi boksing er den mest populære sporten i lekene,» sa lekenes president. IBA.

Vi minner deg om at IBA i fjor høst var den første olympiske idretten som fullstendig kansellerte sanksjonene som ble pålagt Russland og Hviterussland på grunn av krigen i Ukraina, og returnerte representantene for aggressorstatene til den internasjonale arenaen med flagg og hymner fra deres land.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *