Ukraina LIVE: Ukraina går videre etter en stor feil fra det franske forsvaret … Følg Euro Espoirs med oss

45 : Det er utrolig å lede og gi en slik følelse av letthet å endelig knekke på to sjanser og finne deg selv bak i pausen… Kom igjen, la Ripoll presse munnen og komme tilbake. Ser deg snart !

43.: Buuuuuuuuuuuuuuuuut av Kashchuk!!!

For en åpning fra Mudryk i dybden, Sudakov er ALENE og går for å drible Chevalier før han avslutter med flatfot. Men snakker vi om innrettingen av forsvaret på denne? Nkounkou og Lukeba er jordbær, det er limit pro feil der…

40 : Cherki er overalt i kveld, han løper i alle retninger, han styrer spillet, han går ned for å forsvare. Vi kan ikke annet enn å angre når vi ser ham spille slik, for mange dårlige trolldom for denne spilleren gjennom en sesong. Men når han bestemmer seg for å gi alt, er gutten uspillbar.

39 : Barcola og Gouiri har det gøy i midten av fire ukrainere, fotball virker så lett når de spilles slik.

38.: Innlegget til Barcola!!! Rullen fra høyre ved inngangen til området var strålende, Trubin ble slått, men ballen traff stolpen og trillet foran mållinjen…

36 : Sekvensen av maboulos av blåbær!!! En touch av ballen, pim, pam, poum, gutta trenger ikke se på hverandre, de snuser på hverandre, det er vakkert. Selv om det ikke fungerer ved ankomst, vet dette teamet hvordan det skal snakke med oss.

35 : Cherki er i FIFA 23-modus, prisen hans har nettopp hoppet til 80 millioner euro. Spytt pengene dine Nasser!

32.: Det er bekreftet og det er motsatt! Ukraina er tilbake i kampen.

32 : VAR-kontroll. På beIN virker gutta sikre på at det er trøbbel, for meg er det lett.

31.: Peno for Ukraina etter denne foulen av Kalulu på Mudryk!

27 : Fin perkusjon fra Thuram i midten som sprer seg perfekt for Caqueret. sentrum av Lyonnais var bra, men Gouiri er litt for kort.

25.: Trubins trykk på dette Gouiri-hodet!

22.: Se opp folkens! Ukrainas utligningsmål ble ikke godkjent for offside. Det ville være dumt å ødelegge festivalen tidligere.

19 : Le Fées dype pasning for Barcola, Lyonnais sin tilbaketrekning, Cherkis falske skudd med pisket krem ​​før han avsluttet med venstre fot, alt var fantastisk i denne handlingen!

19.: POPOPOPOOOOOO DETTE MÅLET AV BLÅBÆRENE!!!!

16 : Det sugende er at The Fairy holder seg litt for mye på bakken etter min smak. Kom igjen gutt, fortell oss at det ikke er kneet!

15.: Suveren tricolor-bevegelse nok en gang, en ukrainer blir tvunget til å tørke Le Fée for å hindre dem i å komme inn i overflaten. Godt spark å følge.

13 : At han er fin Le Fée i sendingene sine. Fyren finner på ikke-eksisterende intervaller for deg, det er ganske bemerkelsesverdig. Stort slag fra Stade Rennais som vil nyte gutten med restitusjonen.

11 : Olé den lille broen til Kashchuk på Nkounkou som setter i gang et vakkert ukrainsk angrep! Heldigvis hadde Kalulu kommet rett tilbake fordi Mudryk hadde en god sjanse til å ta et kutt.

9 : De er langt fra blindveier, gutta motsatt, det kombinerer raskt og godt i overgangsfasene midt i banen.

7.: Turbins doble redning på disse påfølgende skuddene fra Barcola og Cherki!

5 : Det er det, teknikken til franskmennene begynner å presse Ukraina til feil. Mellom Le Fée og Cherki, nivå berørt av ballen, er vi gode, som vi sier i Calanques.

3 : Ripoll ser sint ut på benken sin. Det er sant at intensitetsmessig er vi langt fra minimumsnivået som kreves for øyeblikket.

2 : Første pasning (vel) savnet av Mudryk, den ukrainske Chelsea-stjernen, tilbake fra skade i kveld.

1 : Ganske skremmende stillhet rett før avspark, det var på tide at det begynte å, kanskje, vekke det hele!

20:55 : Det må være, hva? 47 tilskuere ca på stadion. Det vil gi en vanvittig stemning tror jeg. Nam nam.

20:54 : Spillerne ankommer plenen til Cuj stadion, i Romania. Ukrainere bærer hvert sitt lands flagg på ryggen.

20:46 : Les Bleuets spiller semifinaleplass i kveld mot Spania. For å oppnå dette valgte Sylvain Ripoll å stole på Cherki, strålende da han kom i spill mot Sveits. I forsvar erstatter Simakan Badé hvis adduktere har plystret de siste timene.

20:45 .: Hei la mif og velkommen til denne kvartfinalen i Euro Espoirs!

9:00: Hei alle sammen

Etter en første runde preget av tre seire på like mange kamper, til tross for et spill som noen ganger lot noe å ønske, Det franske laget finner Ukraina, denne søndagen i Cluj (Romania), i kvartfinalen i Euro Espoirs. De to lagene har allerede utfordret hverandre i kvalifiseringen, og dobbeltkonfrontasjonen hadde snudd til fordel for Bleuets, som endte i ledelsen: 5-0 i Brest3-3 i Istanbul hvor returkampen var flyttet.

Sylvain Ripoll og spillerne hans er imidlertid på vakt mot en motstander som har forhandlet gruppespillet godt. Ukrainerne endte på andre plass i gruppe B, kun slått på målforskjell av Spania, som de uavgjort med (2-2) etter å ha slått Kroatia (2-0) og deretter Romania (1-0). Nettopp, vinneren av dette kvartalet vil møte de unge ibererne (fallere fra Sveits på lørdag, 2-1 etter ekstraomganger) onsdag i semifinalen.

>> Fordi vi ønsker å sjekke om Lyon-forbindelsen fortsatt fungerer også, møtes vi klokken 20.45

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *