TV-kanal, lagoppstillinger, kamptid

Verdensmesterskapet for kvinner 2023 har fått en flott start, og det er nå på tide for Sveits og Norge å takle konkurransens andre dag. De to nasjonene møter hverandre i det som kan beskrives som sammenstøtet i gruppe A. Denne består også av New Zealand og Filippinene. Mens du venter på at kampen skal starte, er her all informasjonen du trenger å huske om dette oppgjøret.

Sveits kan validere sin billett for den åttende, Norge på utsettelse

I denne gruppe A var det få som ville ha satset på at Norge ville være på randen av eliminering når det var på tide å spille mot Sveits. Men åpenbart kan ikke den 12. nasjonen på FIFA-rankingen gjøre det i sine siste konkurranser. I åpningskampen mot vertslandet New Zealand ble nordmennene overrasket fra start. Mot New Zealanderne spilte ikke Ada Hegerberg og lagvenninnene på sitt beste nivå. Offensivt var animasjonen for dårlig til å bekymre et samlet og sultent forsvar. Og så defensivt viste de en viss naivitet ved å la New Zealand utvikle sine handlinger med bemerkelsesverdig frihet. Hvis sluttresultatet bare er ett mål mot null, kunne det vært mye mer betydningsfullt uten straffesparket til Ria Percival. Nok en dårlig prestasjon og nordmennene kunne reise hjem i forkant av sine prognoser.

Det er Sveits som har sin skjebne i sine hender før møtestart. Helvetii unngikk den filippinske fellen ved å vinne 2 mål til 0. Det er imidlertid klart at sveitserne ikke resiterte sin beste scoring. De bommet på en rekke sjanser som kunne ha økt fordelen deres på resultattavlen betraktelig. Det er imidlertid positive ting å ta av. Selv om Filippinene er nasjonen å slå i denne gruppe A, gjorde Sveits det uten å slippe inn et eneste skudd på mål. De eneste ulempene er advarslene mottatt av Noelle Maritz og Ramona Bachmann. På det personlige plan åpnet parisieren sin konto i dette VM og vil være leder for lagets offensive spill mot Norge. Sveits er ikke favoritt, men Norge har smutthull å utnytte.

Les også : Ada Hegerberg: Alder, Statistikk, Premieliste, Par og Klubb

KAMPENS SANNSYNLIGE SAMMENSETNINGER Sveits – Norge

Sveitsisk komposisjon:

Thalmann – Aigbogun, Bühler, Stierli, Riesen – Crnogorcevic, Sow, Reuteler – Lehmann, Bachmann, Piubel

Komposisjon Norge:

Mikalsen – Hansen, Harviken, Mjelde, Bjelde – Reiten, Maanum, Engen – Blakstad, Graham Hansen – A.Hegerberg

Les også: VM for kvinner 2023 – Gruppe A: Tidsplan, resultater, lag

STREAMING Sveits – Norge: PÅ HVILKEN TID OG PÅ HVILKEN KANAL SKAL DU SE KAMPEN LIVE?

Kampen mellom Sveits og Norge starter tirsdag 25. juli klokken 10 fransk tid. Et møte som vil bli sendt på M6 og på RTS for sveitserne. Dette gjelder for gruppe A i verdensmesterskapet for kvinner i 2023. Du må stå opp klokken 7:30 for å se de to andre innbyggerne i denne gruppe A, New Zealand og Filippinene, i denne konkurransen. Husk at i anledning dette verdensmesterskapet som spilles i Australia og New Zealand, deler gruppene M6 og France Télévisions TV-rettigheter.

Følg nyhetene fra verdensmesterskapet for kvinner i 2023 på We Sport!

Les også: Fransk lag: Hervé Renard forteller om ankomsten


Sportsfan med stor S, jeg liker å skrive om sportsnyheter 🙂 Jeg er en fan av groundhopping og ser etter store atmosfærer. Merk at jeg støtter Nancy og Arsenal!Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *