Tre spreke Rotterdammere sykler ikke mindre enn 10 000 km fra Sparta til Sparta for veldedige formål – Annonse Rotterdam | Havneskjulet

Generell
Lest 1505 ganger

Rotterdam – Frenk Walkenbach fra Zevenkamp, ​​sammen med Evert Nekeman fra Nesselande og MarcPeter Verveer fra Ommoord, starter en unik sykkeltur i august. De skal sykle ikke mindre enn 10 000 km for veldedige formål: fra Sparta til Rotterdam til Sparta i Hellas.

Frenk: «Ja, og utfordringen er å gjøre det på 60 dager. Vi går «All In» og håper å få mye støtte for å organisere denne vanskelige reisen gjennom ikke mindre enn 16 forskjellige land. Vi sykler for Motstandsfondet, som ble grunnlagt av Nesselander Guido Brouwer etter at sønnen Jules ble syk og det knapt var penger til forskning. Sønnen hans er nå myndig, men fondet fortsetter. Han vet også at god utholdenhet er avgjørende.

Immunproblem

«Jeg vet dette bedre enn noen andre siden jeg ble fortalt i 2013 at jeg hadde et stort immunproblem. På den tiden skjønte jeg at ting måtte endres fordi jeg ikke visste hvor mange tider jeg hadde igjen å leve. Jeg måtte utforske grensene bedre og tenk på hvordan jeg skal gå frem Dels fordi jeg har stor tro på at sunt kosthold, trening og mye trening bidrar til et bedre immunforsvar, opprettholder jeg nå min stabile helse.Jeg har tilpasset livsstilen min til dette.

Fra Sparta via Nordkapp til Sparta

Turen starter 6. august i Spangen ved Het Kasteel van Sparta og går via Nordkapp (Norge) helt sørover til greske Sparta.
Frenk: «Evert og jeg er gamle, men spreke og ønsket å gjøre noe helt spesielt for en god sak. Vi hadde allerede tatt en sykkeltur sammen på landeveissykkelen til Santiago de Compostela. Takket være MarcPeter som ville bli med oss, ble vi kjent med Guido og Motstandsfondet. Så det ble sykling mot motstanden for motstanden. Det skulle være episk og det var slik vi kom til Cape Town og Sparta, også fordi vi har begge (Kaap og Sparta) i Rotterdam.

Finn ut mer under bilde >

Veien. Foto via: jointheplan.nl

10.000 km starter søndag 6. august kl 06:30 i Rotterdam på Sparta stadion og tar dem på 60 dager via Tyskland, Danmark, Sverige til Nordkapp på polarsirkelen. Etter det sykler de i motsatt retning stort sett JegJerntepperute, via Norge, Finland – med kryssing av Helsinki – Estland – Latvia, Polen, Tyskland, Tsjekkia, Østerrike, Slovenia og Bulgaria til sluttdestinasjonen Sparta i Hellas.

Finn ut mer under bilde >

Marc Peter Verveer, Evert Nekeman og Frenk Walkenbach. Foto via: jointheplan.nl

Frenk: «På veien ønsker vi å komme i kontakt med folk i de forskjellige landene og vi har allerede flere kontakter med folk som vil hjelpe til på veien og som til og med skal sykle en stund. Det er også planlagt at vi skal bli tatt imot av borgermesteren i Sparta og vi vil gjerne at vi skal kunne tilby noe i navnet til vår ordfører som forbinder Rotterdam med Sparta. Vi jobber fortsatt med det! «

«Vi ønsker også å fremme at det er sunt å fortsette å bevege seg, spesielt når du er 55+. Du kan gjøre mye mer enn du tror. Fordi vi alle tre er over 55 og støtter Gezond010.

De tre mennene og veldedige organisasjonen kan fortsatt bruke all støtten og støtten, og du kan sponse eller donere på nettsiden deres: www.jointheplan.nl

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *