Toulouse FC ansetter en ny landskamp i de siste timene av overgangsvinduet

Se nyhetene mine

På den siste dagen av overgangsvinduet, fredag ​​1eh september 2023 styrket TéFéCé seg offensivt med ankomsten avAron Donnum. Den norske spissen 25 år (1,79 m, 73 kg) spilt til nå i Liège Standard (Belgia). Det er nummer 7th rekruttering av Toulouse-overføringsvinduet.

Utdannet i Norge

Har trent i klubben Valerenga Fotbal, Oslo-klubben i Norge oppdaget Aron den profesjonelle verden med treningsklubben sin og spilte fem år i Eliteserien før han dro for å prøve eventyret i Belgia, med Standard de Liège i 2021.

Etter en første sesong tilbrakt i Rouches-fargene, er han tilbake på Valerenga i form av et lån for andre del av sesongen 2022-2023. Tilbake med den belgiske klubben skal han konkurrere 41 kamper (tre mål og åtte målgivende pasninger) forrige sesong.

Sterk skandinavisk koloni

Hans sinnstilstand og hans lederskap tillot ham å bære Standard kapteinsbind i starten av sesongen. Ytterligere bevis på karakteren tilnorsk internasjonal (to valg, deler en av dem med tidligere TéFéCé-kaptein Ruben Gabrielsen), allerede kjent villig og selvsikker.

Innenfor Toulouse garderoben vil han fullføre den skandinaviske kontingenten som allerede er sterk med fem andre av våre spillere: Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Oliver Zenden, Naatan Skytta samt hans norske landsmann Warren Kamanzi.

Kaptein for Standard de Liège

Aron Dönnum erklærte ved sin ankomst til den rosa byen. «Det er fantastisk å være her, det er en god følelse. Det er en stort skritt for megog jeg gleder meg til å bli med i klubben og lagkameratene mine»

Jeg har stor respekt for det TéFéCé og spillerne gjorde forrige sesong. Jeg håper vi klarer å gjøre så store ting denne sesongen. Jeg er en teknisk spiller, de sier også om meg at jeg er en ganske «intelligent» spiller.

Aron DonnumNorsk landslagsspiller, ny spiss for Toulouse FC

Og nykommeren konkluderte: «Jeg så Europa League-trekningen, det er flott, det vil være en stor utfordring å møte Liverpoolog jeg kjenner laget godtUnion Saint-Gilloise, som jeg allerede har møtt. Ligue 1 Uber Eats er et flott mesterskap, med noen av de største klubbene i verden, så jeg er veldig spent på å oppleve det.» Søndag kl. 13.00 mot Clermont på stadion?

Videoer: for øyeblikket på Actu

Følg alle nyhetene fra favorittbyene og -mediene dine ved å abonnere på Mon Actu.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *