Til og med kyrne ser glade ut der – en tur med barn til de norske fjordene

Fra dekret til dekret, for så å bli hjemme, var ønsket om et ekte eventyr ustoppelig. Slik dro Karina Nikolaeva til de norske fjordene med ektemannen Jevgenia og tre barn. Pati ler at det er det nærmeste de kan finne. Og er det ikke litt av et eventyr å sette av gårde i bilen med til og med takstativet full, ta med barn og tenke at det blir en virkelig fantastisk tur? Vakker natur, snille mennesker og til og med glade kuer: selvfølgelig vil denne turen forbli etset i minnene til den aktive familien.

T-skjorter og hansker i bagasjerommet

«Vi planla allerede turen i desember. Vi hadde veldig lyst til å reise et sted. Vi så mange reisevideoer på YouTube, på en eller annen måte dukket Norge virkelig opp i hodet på oss. Vi tenkte – hvorfor ikke prøve det,» sier Karina, som legger til at de er en aktiv familie og aldri ferierer hjemme. «Det spiller ingen rolle om det er vinter eller høst – vi skal alltid et sted. Denne gangen ville vi ha et slags eventyr.» Derfor var ikke foreldrene i det hele tatt redde for å ta barna med på tur, som allerede er vant til å reise i Latvia og slett ikke er redde for naturens kutt.

Karina sier hun har planlagt denne turen ikke bare lenge, men også nøye: «Du må planlegge alt. Spesielt fordi vi reiste med barn. Du må være klar for enhver situasjon. Været i Norge er også svært skiftende. , så vi har handlet klær og sko siden mars som ville fungere like bra på en solskinnsdag som på en kjølig regnfull kveld.» Og det gikk virkelig bra. «Komfortable sko er veldig viktig – mye turgåing og klatring , det er ikke lett. Til slutt vil du ikke kunne nyte turen selv hvis du ikke har gode sko. Du vil skade føttene og du vil ikke engang nyte et glass vin om kvelden, påpeker Karina.

Hun husker at hun hele tiden måtte skifte klær den første dagen: «Da vi ankom Oslo var det varmt, men da vi dro til vårt første overnattingssted ble det kaldere og kaldere. Selv om temperaturen endret seg gradvis, måtte vi endre vår klær flere ganger om dagen. Først hadde vi t-skjorter. , så måtte vi ta på kofter, så overfrakker. Til slutt ba barna fortsatt om hansker. Kort sagt, det tar så mye du trenger for en hvilken som helst situasjon i livet Karina fleiper med at det ikke hadde fungert så bra uten mannen hennes.Det var Yevgenius som planla både reiseruter og meny for turen.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *