Throwback torsdag: 3 kongelige bryllupsdager!

Det er uklart hva som er i vannet 25. august, men datoen har sett tre kongelige bryllup.

Norge

Den 25. august 2001 giftet kronprins Haakon av Norge seg med Mette Marit Tjessem Høiby, alenemor til småbarnet Marius og en nydelig alenebrud i en Ove Harder Finseth. Sov to meter, seil seks meter; sistnevnte ble holdt på plass av Diamond Daisy Tiara, en gave fra kong Harald og dronning Sonja. Midtpunktet i utseendet hennes var buketten hennes i form av en bordløper: veldig Scandi Design.

Artikkelen fortsetter etter kunngjøringen

Marius hadde sin første bølge der, på morens arm.

Og nå? Marius (4. fra høyre) er nå et ungmannstre, Haakon og Mette-Marit hadde sammen prinsesse Ingrid Alexandra (tredje fra høyre) og prins Sverre (femte fra høyre). De gjør et veldig godt inntrykk og selv om Mette-Marit lider av en ekkel lungesykdom, deltar hun fortsatt så mye som mulig i den kongelige agendaen: Tilstanden hennes virker ganske stabil.

Nederland

Den 25. august 2005 sa prins Pieter Christiaan og Anita van Eijk ja for loven i Apeldoorn, to dager senere fant kirkebryllupet sted i Noordwijk.

Bruden hadde på seg en satengkjole med delikate blonder på overdelen, laget av Frans Hoogendoorn.

Prinsen stoppet også et øyeblikk på bryllupsdagen.

Og nå? Paret har to barn, Emma og Pieter, og de virker fortsatt lykkelige sammen. Helsen til Anita har også sett noen fall, men nå skal hun bli litt bedre.

Hellas

Den 25. august 2010 giftet prins Nikolaos av Hellas seg med Tatiana Blatnik i katedralen i Ayios Nikolaos i Spetses.

Bruden hadde på seg en stroppeløs Angel Sanchez-kjole som inneholdt 40 meter med chantilly blonder.

Hun tok av seg blondeboleroen til festen. Tiaraen har hun lånt av sin nye svigermor, dronning Annemarie, den antikke corsage-tiaraen kommer fra statskassen til den danske kongefamilien.

Like etter flyttet de til Hellas hvor han utviklet seg som fotograf og Tatiana er involvert i å fremme gresk mat og andre greske kulturspørsmål. Det er godt at kjærligheten varer slik!

Bilder (c)Getty Images

Vil du motta siste nytt i postkassen hver uke? Det beste fra Nouveau.nl, Máxima og kultur for vakre kvinner med stil. abonnere

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *