Studer innovasjon i det norsk-latviske internasjonale MBA-programmet!

I Latvia tilbyr universiteter ulike masterstudier innen ledelse, men bare noen av disse programmene er utviklet i samarbeid med internasjonale partnere. MBA-studiet «Innovations and Entrepreneurship», implementert av Riga Tekniske Universitet i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge, er et unikt internasjonalt MBA-program som tilbys i Latvia, som fokuserer spesielt på å utvikle innovativ tenkning, lære ny produktutviklingsmetodikk og fremme entreprenørskap.

Annonser er deaktivert

Annonser er deaktivert

Annonser er deaktivert

Annonser er deaktivert

Annonser er deaktivert

Hvilke egenskaper finner våre studenter og fremtidige kandidater attraktive når de velger å studere på programmet «Innovasjon og entreprenørskap»?

Læreplandesign og implementering

Innovasjonsspesialisering er både engasjerende og gir unike ferdigheter nyttig i jobben. Studentene setter pris på muligheten til å studere Engelsk, opprettholde og dermed utvikle språkferdigheter. Læreplandesign og læringsmetodikk er basert på gjeldende trender global erfaring. Studieprosessen er basert på det siste teoretiske grunnlaget innen ledelsesvitenskap kombinert med utvikling av praktiske ferdigheter. Studier er veldig viktige gruppeaktiviteter og prosjekter For utviklingen. Høye studenter vurdere teorier og praksiser interaksjoner. Lekse modulplan tilbyr muligheten til å lykkes med å kombinere studier med arbeid og familieansvar.

Norsk samarbeidspartner

norsk erfaring fra høyere utdanning og innovasjoner i norsk økonomi inspirerer oss og gir oss tillit til at vi kan gjøre det like bra og enda bedre i vårt eget land. Kongsberg, hvor vår samarbeidspartner holder til, anses som konsentrasjonssenteret for norsk innovasjon og høyteknologi. Studentene har mulighet til å bli kjent med innovative og attraktive norske bedrifter i løpet av en internasjonal uke på studietursom arrangeres av kolleger fra Universitetet i Sørøst-Norge.

Lærerpersonale

Absolutt alle studieprogram lærerpersonale er alvorlig næringsliv og akademisk kombinasjon av erfaringer undervises halvparten av studiene doktorer i vitenskap. Lærere kan være stolte av sin internasjonale akademiske arbeidserfaring på en rekke måter ved utenlandske universiteter. Lærerpersonalet lærte business ikke bare fra et teoretisk synspunkt – de er praktiserende forretningsmenn, så vel som studenter mentorer. Innholdet i timene er beriket med eminente og kunnskapsrike gjesteforelesere fra industrien.

Studenter og nyutdannede

Elevene setter stor pris på mangfold av gruppemedlemmer. De ulike tidligere skole- og yrkeserfaringene er en mulighet for gjensidig berikelse. Vårt studentgeografi dekker både Ecuador i Latin-Amerika, India, Malaysia, Sri Lanka i Asia og Kaukasus og sentralasiatiske land – Usbekistan, Georgia, Aserbajdsjan og Europa – Sveits, Tyskland og Litauen. Alumninettverk er en sterk støtte og pådriver for videre forretningsutvikling. Blant våre nyutdannede er vellykkede gründere, forretningskonsulenter, ledere av store selskaper, ledere for vellykkede offentlige institusjoner. Innovasjoner er nødvendig og etterspurt på alle områder.

Akkreditering og finansiering av studier

Studiet «Innovasjon og entreprenørskap» er statsakkreditertderfor tilgjengelig for studenter utdanningslån under svært attraktive forhold. Å investere i personlig utvikling lønner seg veldig raskt. Utdanning og opplæring av ansatte blir stadig viktigere fra et arbeidsgiverperspektiv, så undervisning er ofte dekket arbeidsgivere. Skolepenger for semesteret er 1425 euro, de kan også betales i avdrag. Det høye internasjonale nivået på programmet bekreftes «Eduniversal» den internasjonale rangeringen av universiteter og handelshøyskoler, der studieprogrammet vårt er inkludert i ligaen av fire (av fem) palmer, som betegner et spesielt høyt nivå av en akademisk institusjon, utmerket kvalitet og sterk internasjonal innflytelse i forretnings- og lederutdanning (https://www.best-masters.com/).

Vilkår for opptak

Vilkårene for opptak til studiet «Innovasjon og entreprenørskap» er opplæring som tidligere er ervervet i profesjons- eller universitetsgrad innen temaområdene ledelse, økonomi og administrasjon, eller tilsvarende opplæring, eller opplæring som tidligere er ervervet i profesjons- eller universitetslisens i de tematiske feltene vitenskap, juss og ingeniørfag, eller tilsvarende opplæring. Ytterligere utdanningskrav krever 2-3 års arbeidserfaring som gründer eller leder, noe som er et viktig aspekt av utvelgelsesprosessen. Kravet om studentenes tidligere arbeidserfaring, en streng utvelgelsesprosess, sikrer at studieprosessen henger sammen med ekte forretningsnyheter.

applikasjon

Det er mulig å søke studier til 25. augustved å fylle ut søknadsskjemaet: http://mba.rtu.lv/lv/apply.

Detaljert informasjon om studieprogrammet finner du http://www.mba.rtu.lvved å ringe 29289832 eller skrive en e-post til [email protected].

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *