Stopp Kinas penetrasjon av europeiske havner

Vaida

Har du hørt om raidskipet VIVA TRINITY? Vel, ta en titt. Fordi grensevaktene ikke tillater sjømenn å reise selv til sin egen øy, forventet jeg ikke dette fra vår republikk «som kjemper for menneskerettigheter», jeg ble sjokkert. Jeg kommer definitivt ikke til å bo på dette dumme bestefarskipet, jeg skal til Norge

> vaksine

 data-lazy-src=

Havnen ønsket å overlate skvernelene

Skvernelus ville gi portrettet til havnen

for Kina. Jeg lurer på hvor mange tilbakeslag jeg fikk med liberale????

FORENTE STATER

Portrett av USA

Amerikansk propaganda…

vaksine

transplantasjonsportrett

kanskje det er mulig å vite i hvilket land de ødela investeringene sine?

> vaksine

 data-lazy-src=

vaksine

transplantasjonsportrett

vi nektet, nå frakter kineserne med hell gjennom havnene i Latvia. Uztat er verdifullt, ifølge Gabriel. Taiwan vil løfte oss opp. Du sitter på bar rygg og håner naboene dine med «verdien».

Er det

Er det et portrett

Var ikke 100 % av de «konstante demonstrantene» i Klaipėda de siste som prøvde å fortelle alle om ikke å overlate havnen til kineserne, ikke la dem bygge en havvindpark? Ikke bare organiserte de streiketter, men de henvendte seg også gjentatte ganger til myndighetene i Vilnius for å kreve at de ikke overlater Litauen til kommunistisk styre. Bare denne gangen fra øst. Hvor er disse aktive innbyggerne i Klaipėda nå? Deres arbeid for byen og staten er ikke ferdig ennå – det er slik litauere blir angrepet av spekulativ korrupsjon etter å ha beslaglagt strategiske objekter som er nødvendige for landets overlevelse… For å kvele piperivet og distrahere politiske kjøpmenn? Normale mennesker som ikke gi opp, foren deg!

Spørsmål

portrett-spørreskjema

Åh, hvorfor ikke selge i det minste noen Klaipėda havneterminaler til Putins Russland? Disse gode menneskene sitter i Moskva og tar av seg de siste buksene, og bringer broderlig hjelp til Ukraina.

4

4 portretter

Å, så glade vi var for å ha alle slags forhold til kineserne, vi ville bli rike, alt ville være billig, så endret regjeringen seg og vi har det vi har. Og for at ingen fiende skal komme til havnen vår, må vi sprenge den selv, da blir det rolig og vi blir alle glade

> Romas mening

 data-lazy-src=

Romas mening

Roman Opinion Portrett

John, stopp med barnebarna, geiter, låver og BEITETER. Er du ikke lei av å kjøre det samme dusinvis av ganger? Kan du ikke lage noe mer originalt? Er hjernen din for svak til det, «kalvene dine er for vasse»? Gamle Jean, sov på skulderen din, ikke bli lei deg, roe deg ned. Samle bevere, du vil møte disse «vennlige» reservoarene om våren (kanskje de vil passere gjennom Ukraina), du vil roe deg ned og du kan ligge stille for alltid.

Et spørsmålstegn

Portrett av spørsmålstegn

Vil dette barnebarnet være bremsen i europeiske havner?

Bare sånn, akkurat sånn

Det er bare et portrett

Tyskerne vil si farvel til økonomien sin. Vi vil alle si farvel til EU. bare sånn bare sånn

Q

Q-portrett

Det endte med å betale…

Anonym

Anonymt portrett

Fantes det allerede en slik artikkel?

Røyk

Portrett av Dumas

Det bor 10 ganger flere mennesker i Shanghai enn i Litauen. Hvilke andre kinesiske utsalgssteder i Litauen kan være? Vi vil forsvinne som røyk.

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *