Kheira Hamraoui (PSG), og nå returen til Frankrike-laget?

En drøm som allerede er relevant? Etter måneder borte fra banen, Kheira Hamraoui har returnert til konkurranse med Paris Saint-Germain og drømmer om å ta på seg trøya til Frankrike-laget igjen, hvis trener Corinne Deacon offentliggjorde listen for Frankrike-Norge torsdag.
Det kan fortsatt være litt tidlig å se den 32 år gamle midtbanespilleren igjen i den blå trøya i novemberrallyet: Landskampen har nettopp returnert til banen, nesten et år senere. overgrepet hun ble utsatt for.

Men etter to opptredener på rad med PSG, hans første siden april, vil situasjonen hans utvilsomt være gjenstand for noen spørsmål til Corinne Deacon, torsdag morgen i hovedkvarteret til det franske fotballforbundet (FFF), i Paris.

Champions League for kvinner

Paris mislyktes i Real, Hamraoui tilbake

26.10.2022 kl. 16:38

«Jeg vil (…) komme tilbake til Frankrike-laget»

Treneren vil avsløre navnene på spillerne som er valgt ut til en vennskapskamp mot Norge, planlagt til fredag ​​11. november (21:10), på La Nucia, nær Alicante, i Spania, hvor nordmennene møtes i denne høstperioden.

«Jeg vil spille igjen, spille om kamper, tilbake til Frankrike-laget«, annonserte, i september, PSG-spilleren på BFM-TVved begynnelsen av hans retur til kollektiv trening.

Kheira Hamraoui med PSG

Kreditt: Imago

Kortvarig retur i februar

Hans siste skritt med Les Bleues går tilbake til februar 2022. På det tidspunktet hadde Hamraoui (39 valg) gjenopptatt konkurransen med Paris og etterforskningen av angrepet hans i november 2021 tok sin gang.

Innkallingen hennes var da en overraskelse: Deacon hadde ikke ringt henne på tre år, og affæren hadde permanent forstyrret hverdagen til PSG, der forholdet hennes til flere spillere var anstrengt.

Under rallyet feiret Marie-Antoinette Katoto og Kadidiatou Diani, to ledere av Les Bleues, til og med et mål ved å hylle lagkameraten Aminata Diallo, mistenkt for å ha beordret angrepet og tiltalt for «grov vold«i september 2022.

Marie-Antoinette Katoto gratulerte av Kadidiatou Diani etter å ha scoret Frankrikes andre mål mot Italia

Kreditt: Getty Images

Hamraoui har derfor ikke satt sin fot i utvelgelse siden. I slutten av mars erkjente Deacon at «noen relasjoner (var) vanskelig«, bestemmer seg for å»gi deg selv litt tid«før man studerer muligheten for ny stevning.

I april markerte en krangel i PSG-treningen slutten på Hamraouis sesong, ekskludert fra kollektiv trening. Uten spilletid hadde hun sagt, logisk, farvel til EM 2022 i England.

«Døren er ikke lukket for noen»

Ved starten av skoleåret oppklarte tiltalen mot Aminata Diallo og fem menn saken, og gjenåpnet den sportslige debatten, selv om spilleren fortsatt forble ekskludert i klubben. «Døren er ikke lukket for noen«, forklarte Deacon i slutten av september.»Hvis hun blir brakt til å spille, kan hun være valgbar, men spørsmålet dukker ikke opp fordi hun ikke spiller«.

Med denne spilletid funnet hos PSG vil spørsmålet derfor trolig dukke opp igjen, torsdag og i ukene som kommer. Spesielt siden Bleues forblir på bekymringsfulle nederlag i Tyskland (2-1) og Sverige (3-0), under vennskapskampene i oktober, og at profilen til medium med den store størrelsen kan bringe noe på veien til VM 2023 i Australia og New Zealand.

«Hun var offeret i historien«, mintes tilAFP Grace Geyoro, hans PSG-partner, i begynnelsen av oktober. «Kheira gikk gjennom svært vanskelige tider«. Snart slutt på prøvelsen?

Kheira Hamraoui (fransk lag)

Kreditt: Getty Images

Fotball

Hamraoui-saken: En femte mann i politiets varetekt

27.09.2022 kl. 14:34

Fotball

Aggresjon av Hamraoui: Generalsekretæren i PSG hørt som et sivilt parti

23.09.2022 kl. 18:18

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *