Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus blir med foreldrenes fotballag til vennskapsturnering i Skaugum

Arvingsfamilien fra Norge spilte noen ganske spesielle vennskapskamper mandag kveld. Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit hadde satt sammen et fotballag med sine to barn og noen personligheter fra fotballens verden. Teamet til arvingfamilien møtte teamet til Vivil IL, bestående av mennesker med funksjonshemminger.

Les også: Her er tiaraen som prinsesse Ingrid Alexandra av Norge fikk til sin 18-årsdag

Haakon, Mette-Marit, Ingrid Alexandra og Sverre Magnus spiller fotball mot et funksjonshemmet lag

Det var i hagen til Skaugum, foran hjemmet til familiearvingen til Norge, i Asker, at det ble spilt en vennskapsfotballkonkurranse i flere omganger. For anledningen ble det dannet et flyktig team. Skaugum United besto av kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Medlemmene av arvingfamilien hadde fullført laget sitt ved å invitere personligheter.

Arvingsfamilien ønsker Vivil IL-laget velkommen til «Skaugum Stadion» (Foto: Sara Svanemyr, Det kongelige hoff)
De to lagene før turneringen (Foto: Sara Svanemyr, Det kongelige hoff)

Les også: De utrolige gavene til prinsesse Ingrid Alexandra av norske myndigheter til hennes 18-årsdag

Prins Sverre Magnus, Erling Braut Haaland, prinsesse Ingrid Alexandra og kronprinsesse Mette-Marit på innbytterbenken Skaugum United (Foto: Sara Svanemyr, Det kongelige hoff)

Den profesjonelle fotballspilleren Caroline Graham Hansen og fotballspilleren Erling Braut Haaland, som for tiden spiller for Borussia Dortmunt, var en del av arvingfamiliens tropp, sammen med den tidligere profesjonelle spilleren Alfie Haalan, som gikk med på å ta på seg klossene på nytt. Skaugum United tok imot Vivil IL, et lag satt sammen av funksjonshemmede spillere, ledet av Jan Åge Fjørtoft. Marius Borg, sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, var også til stede under møtet, men han nøyde seg med å oppmuntre familien fordi armen hans var i gips.

Prinsesse Ingrid Alexandra og hennes far, kronprins Haakon, under fotballkampen (Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures/ABACAPRESS.COM)

Levende er en idrettsforening som har mer enn 300 medlemmer og som har dannet et titalls lag med fotballspillere og håndballspillere. Med denne miniturneringen som ble arrangert hjemme hos arvingeparet, var det et spørsmål om å fremheve talentene til disse utøverne. Vivil-laget vant også turneringen 10 til 9, etter de ulike rundene.

bilde avatar

Nicholas Fontaine

Ansvarlig redaktør

Nicolas Fontaine har vært frilans webredaktør siden 2014. Etter å ha vært tekstforfatter og forfatter for en rekke belgiske og franske merker og medier, spesialiserte han seg på royalty-nyheter. Nicolas er nå sjefredaktør for Histoires royales. [email protected]


Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *