«Personlighet i næringslivet»: Artūrs Čirjevskis, direktør for meieriprodusenten Food Union i Europa

Hver søndag»«Delfi Bizness» har en kort prat med en av bedriftsmiljørepresentantene om aktuelle hendelser, veien til suksess, fremtidsplaner og livserfaringer. I begynnelsen av dette året erstattet Artūrs Čirjevskis Normunda Staņevičas som leder av «Food Union»-gruppen i Europa.

Du kan finne andre «Business Personality»-konferanser her.

«Food Union»-gruppen inkluderer de latviske selskapene «Valmieras piens» og «Rīgas piena kombināts», som la til «Rīgas piensaimnieku» i februar 2020, gruppen inkluderer også den største iskremprodusenten i Estland» Premia», den største iskremprodusent i Danmark «Premier Is» og iskremdistributør «Hjem Is», iskremprodusent i Norge «Isbjrn Is», iskremprodusent i Romania «Alpin57Lux»https://www. delfi.lv/bizness/biznesa_vide/ «Food Union» eier også to meieri- og barnematfabrikker i Kina.

I en samtale med «Delfi Bizness» avslører Artūrs Čirjevskis hvilken viktig lekse den økonomiske krisen i 2008 lærte ham for resten av livet.

Han sier at krigen startet av Russland i Ukraina påvirker «Food Union» både forretningsmessig og personlig.

Si det viktigste om deg selv som person i det latviske forretningsmiljøet.

Min «på papir»-erfaring ligner en klassisk finanskarriere, men når jeg ser tilbake på de siste femten årene siden jeg startet karrieren, innser jeg at bak «tallene» og analysen deres, har det viktigste for meg alltid handlet om å forstå sluttresultatet, hvordan og hvorfor vi ønsker å oppnå det, hva vi skal gjøre med det videre. Slik forståelse kan oppnås ved å se det store bildet bak tallene, skape et sammensveiset team hvis kjerneverdier er åpenhet og rettferdighet.

Hva er de aktuelle hendelsene i din bedrift og bransje?

Vi forbereder for tiden sommeren – den aktive issesongen, som vi som hvert år har laget nye produkter til. Samtidig følger vi selvfølgelig med og opplever det som skjer i Ukraina.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *