«Origo» vurderer også muligheten for å korte ned arbeidstiden på kjøpesenteret

I første omgang planlegges det å redusere energiforbruket til belysning og ventilasjon i den delen av nybygget og bygges om på kvelden etter klokken 22, da kun hypermarkedet «Rimi» skal drives i kjøpesenteret.

Majevska sa at bærekraftig bruk av energiressurser er en prioritet for «Origo», og de siste årene har det blitt tatt tiltak for å forbedre energieffektiviteten, inkludert utskifting av belysning, varmesystemer klimaanlegg og ventilasjon optimalisert og automatisert, og garanterer driften av dem. i samsvar med tidsplanen for bruk av lokalene. På den annen side ble det i 2022 introdusert fjernstyring av bygningsstyringssystemet ved hjelp av kunstig intelligens, som sparer og reduserer energiforbruket.

Samtidig planlegger «Origo» i år å fortsette tiltak for å redusere energiforbruket, inkludert planer om å redusere belysningen av territoriet og bygningen, for å gjennomføre rekonstruksjon av kjøleutstyr, for å senke bygningens mikroklimastandardkrav.

Majevska nevnte at selskapet også utreder muligheten for å installere solcellepaneler og sensorer på taket av bygget.

Det er allerede rapportert at arbeidstiden til butikker og tjenesteleverandører i kjøpesentrene «Akropole Alfa» og «Akropole Rīga» er endret fra i dag – de vil være i drift fra 10.00 til 21.00, sa kjøpesenterets tjenestemenn. LETA byrå. Samtidig endres ikke åpningstidene til matsupermarkeder, enkeltrestauranter, idrettslag og kinoer foreløpig.

Omsetningen til eieren av «Origo» SIA «Linstow» var i fjor 6,128 millioner euro, 41,1 % mer enn i 2020, mens selskapets overskudd det siste året var 29,744 millioner euro, i motsetning til tapene året før.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Selskapet ble registrert i oktober 1996 og aksjekapitalen er 68 149 114 euro. Eneeier av selskapet er det norske selskapet «Linstow».

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk CTRL+Enter.

Merk feil tekst og meld fra!

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *