Nytt fra Racibórz-biblioteket for de lange høstkveldene – Racibórz Internettportal

Nytt i Racibórz-biblioteket

En reportasje fra Færøyene, fjerde del av mysterieserien om Colter Shaw eller den siste romanen fra forfatteren av thrilleren «This Girl» – hva annet venter leserne av Racibórz-biblioteket?

For de lange høstkveldene, når det er mørkt ute, er en bok din beste venn. Derfor er det verdt å komme til biblioteket, hvor det er nye publikasjoner ikke bare for voksne.

– annonse –

Alle nyheter fra Racibórz-bibliotekets samlinger er tilgjengelig på nettstedet www.biblrac.pl og i bibliotekskatalogen: https://katalog.biblrac.pl/news.

Flukt fra Færøyene – Kuba Witek
Selv om Færøyene i økende grad besøkes av reisende, er de fortsatt det fjerne og ville nord. Det er en verden du vil oppleve slik at du kan unnslippe den og så gå glipp av den. Kuba Witek tilbrakte nesten to år på øygruppen. Han reiste de fleste av de færøyske stiene, og opplevde naturens skjønnhet og strenghet til alle årstider.

Ingen flere løgner – Rachel Abbott
Mallorys liv har gått bra i det siste: en flott jobb, et vakkert hjem og en fantastisk mann, Nathan, å dele det med. Men nå må han lure på: var alt dette bygget på løgner? En sjokkerende anklage er kommet mot Nathan, og Mallory vet ikke hvem han skal tro. Han benekter alt, selv om alle tegn tyder på hans skyld.

Disse herrene flyttet oss hit. Om tvangsbosetting i Sverige – Elin Anna Labba
For mer enn hundre år siden fikk Norge selvstendighet, og samene, urbefolkningen helt nord på det europeiske kontinentet, som i århundrer beveget seg fritt med reinen mellom sommerbeite og vinter, har plutselig blitt en torn i øyet på unger. mennesker. land. De ble sett på som et fremmedelement og norske bønder trengte jord. I 1919 kom Sverige og Norge til enighet om å begrense migrasjonen av dyr og mennesker mellom de to landene.

Pasientens hemmelighet – Anne White Loreth
Det er hemmeligheter verdt å leve for og andre verdt å drepe for. Lily Bradley har det perfekte liv. En fantastisk ektemann, et hus ved sjøen, mitt eget psykologkontor. Alle vil gjerne være på sin plass. Helt til i kveld. Det lemleste liket av en kvinne er funnet under klippene. Et mystisk dødsfall gjør Lily og pasientenes hemmeligheter tryggere.

Time Hunt – Jeffery Deaver
Den fjerde delen av Colter Shaw-serien, full av hemmeligheter og vendinger. Allison Parker og hennes tenåringsdatter Hannah har forsvunnet. Marty Harmon, kvinnens eksentriske overordnede, ansetter Colter Shaw for å finne dem og beskytte dem mot faren som truer dem. Selv om mannen, ikke uten grunn, regnes som en av de beste sporerne av savnede mennesker – inkludert de som ikke ønsker å bli funnet – begynner han over tid å forstå at dette ikke blir en lett oppgave.

Gjøkegget. Sagaen om Fjalbacka. Bind 11 – Camilla Lackberg
Byen er rystet over nyhetene om to forbrytelser. Noen myrder brutalt en kjent fotograf som forbereder seg til utstillingen hans på et lokalt galleri. To dager senere skjer en forferdelig forbrytelse på en naboøy, der den berømte forfatteren jobber med det tiende bindet av romanen sin. Begge sakene etterforskes av Patrik Hedström og hans kolleger ved Tanumshede politistasjon, og det er ingenting som tyder på at det er en sammenheng mellom forbrytelsene.

Kjæresten min – Michelle Frances
Hun liker… Hun liker ikke… Den siste romanen fra forfatteren av thrilleren «This Girl». Amy lever et selvstendig liv, har en vellykket karriere, har sin egen leilighet og en gruppe hengivne venner. Men når hun nærmer seg trettiårsdagen, må hun innrømme at én ting mangler: ekte hengivenhet.

Fiskene – Melissa Broder
Lucy forlater sin langvarige kjæreste og drar til Venice Beach for å ta vare på søsterens elskede dachshund og kanskje fullføre doktorgraden på Sappho, selv om hun for lengst har mistet troen på ham. I stedet for å skrive, fordypet hun seg i California-livsstilen og levde så naturlig at hun ble «naturlig død» selv. Hun melder seg på en gruppeterapi for kvinner som er avhengige av forhold og sjansespill som i hennes øyne bare fortjener latterliggjøring eller medlidenhet. «Universet er et eikenøtt» – tenker han hver dag.

[Opisy książek pochodzą od wydawców]

utarbeidet av /kp/

– annonse –

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *