Ny mote i Paris: økonomi er viktigere enn eleganse

for en skam det burde være, skrekk

så synd det burde være, et fryktelig portrett

Og politikerne vil ikke kutte oppblåste lønn etter gjensidig avtale? På grunn av krigen i Ukraina øker vårt folk i Shimonka allerede lønningene sine, til og med med 4000 euro.

dekodet undertekst

dekodet undertekstportrett

Hovedstaden vår bygde et stadion i 30 år, så rev det ned og bygde det opp igjen, og rev det ned og gjenoppbygget det på grunn av krigen i Ukraina.

:DD

:Portrett av DDD

Og i reglene for god smak lover ikke verdens herskere å inkludere dumping av vaksiner i bøtter – på grunn av krigen i Ukraina? Det brukes tross alt milliarder på vaksiner – på grunn av krigen i Ukraina. Fordi krigen i Ukraina øker volumet av produksjon og kjøp av våpen og mater produsentene av våpen, koster det milliarder, det var den andre virksomheten etter narkotika, nå er den den første, fordi krigen i Ukraina.

demonstrasjoner i Europa

profil av protestene i Europa

Jeg forsto emnet for artikkelen bare fra kommentarene, jeg trodde at det igjen ville handle om å spare strøm, jeg leste dem ikke lenger. Gå inn på YouTube og se hvordan europeere som er tvunget til å «redde» reagerer, mens alt dette kaoset i verden kun skyldes hegemonisk svindel.

Det er fransk

Et portrett av franskmennene

Jeg er lei for deg. Noe skadet. I skogene i Boulogne arrangerte du en argentinsk lettvektstransbokser og prøvde å ikke betale? Du så heller ikke noe fransk eller noe.

Franskmennene har ikke lenger normale kvinner

Franskmennene har ikke lenger portretter av normale kvinner

Etter mer enn 70 år med blanding av raser og folkeslag, var alt som var igjen svarte, midjeløse, brystløse engangskaniner. Hoftene er smale, de kan ikke føde, de er usunne, de dør raskt. Det er dette franskmennene sparer. Se den blonde stangen minst én gang ut av øyekroken. De hadde ikke flere kvinner, bare kaniner av thailandsk type som du kjørte rundt og kastet.

Det og hva

Et portrett av slikt

Makronienas barn er på samme alder som mannen hennes. Hun har barnebarn fra før. Og franskmennene blir bare mørkere etter å ha sett dem på kino.

Hvem likte ikke facebook

Hvem likte ikke facebook-portrett

Det er klart at konsentrasjonsleirene. 😀

Anonym

Anonymt portrett

Disse gamle menneskene {foto} vil absolutt ikke vise eleganse, dessuten er de alltid kaldere enn de unge. Det er bra at Makron ikke er gammel. Og folket vårt vet ikke hva eleganse er i det hele tatt. De velger også folk som ligner på vennene deres…for eksempel Cichanauskaja og andre.

Ha ha

Ja, et portrett

Det er bedre å gå tilbake til steinalderen for å spare penger.

det er en underdrivelse

et portrett for å si det mildt

og et ekkelt innlegg på en facebook, en hane ble fornærmet over at han ikke kunne fornærme en annen med en hane, han følte han var mer lik enn lik. og denne sensuren av meninger i artikkelen er det han trenger. Jeg tåler ikke slike rykter

gjør gjør

fas fas portrett

redde sauer, spar så regjeringen ikke kan holde igjen

Denne øko-moten

Dette øko moteportrettet

Snu, hvorfor? Sparing fører til resesjon, du kjøper mindre, noen tjener mindre. Noen kjøper noe mindre, mindre arbeid, mindre penger, mindre profitt…se hvordan USA forbruker alt, den gjennomsnittlige amerikaneren kaster omtrent 220 kg plast per år, dobbelt så mye som Europa, gjennomsnittsamerikaneren forbruker dobbelt så mye av alt som Europa, og for et rikt land det er

Og hva?

Og hva?  portrett

I mellomtiden, mens franskmannen er kledd i grått og på huk for å redde, vil alle de store polakkene, anerkjent som de vakreste i verden, samle elegante og galaktiske arabere. Og for franskmennene vil det være nok for de mindreårige ludder fra Ukraina å flytte etter den gjentatte slitasjen av en sigarett verdt prisen for en fåfengt handling. Og de vil fortsette å spare. Det er ingen allerede normale kvinner, kanskje nesten 45, som franskmennene, de ender opp med så små rumper, uten de karakteristiske kvinnefigurene, utmagrede og ute av stand til å føde barn – på grunn av interavl med asiater og andre, er de degenererte og har ikke flere etterkommere. Vel, behold det. Frankrike uten perspektiv. Mens du venter på Internationalen og etter nesten 70 år med innavl, la de gamle makaroniene bli til aper, eller den andre halvdelen av presidenten deres. Hun har ikke født barn, og hun ser heller ikke ut som en kvinne. En stakkars gammel kvinne med visne skjeve ben, passet franskmenns president som bestemødre på grunn av aldersforskjellen. Hva skjer med diktatet til globale moter, franskmennene kan bare gjemme seg i buskene.

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *