Orange forhåndsbetalt: 1200 GB og andre bonuser for skoleårets start

Orange annonserte i dag et studenttilbud i Flex-tilbudet, men det har også noe for brukere av forhåndsbetalte tilbud – og disse er to ganger. Den første av kampanjene skal være et insentiv til å gå tilbake til skolen, men både den og den andre kan brukes av alle interesserte.

Se: Oransje: 300 GB i seks måneder. Ikke for alle…

Den første i anledning forhåndsbetalte Orange er en annen variant av den berømte kampanje for ubegrensede tjenester. Denne gangen tilbyr operatøren «Ubegrensede samtaler, SMS og MMS til alle og 5 GB i 5 dager» – gratis for forhåndsbetalte brukere.

Hvordan aktivere? Bare send SMS med teksten SKOLE til et grønt nummer 364 eller skriv inn «My Orange»-applikasjonen og start kampanjen i pakker og tjenester-fanen.

Ubegrensede samtaler, SMS og MMS til alle og 5 GB i 5 dager

Tjenesten kan aktiveres til 4. september. Gaven er viktig i 5 dager etter aktivering.

Det andre forhåndsbetalte tilbudet fra Orange er høstkampanjen for nye kunder og for nummerbærere. Det tilbys i forhåndsbetalte Orange Free og Orange YES-tariffer.

I dette tilfellet vil kundene motta tjenesten gratis «Ubegrensede anrop, SMS og MMS til alle i 31 dager + 1200 GB» hele året (per 100 GB pakke i 12 måneder). Dette er en kombinasjon av to andre tilbud: «Ubegrensede samtaler, SMS og MMS til alle + 15 GB abonnement» de første 31 dagene og «1200 GB gratis i ett år».

Tjenesten aktiveres automatisk når betingelsen er oppfylt lade opp for minimum 5 PLN og etter å ha sendt en gratis SMS med innholdet START på 814.

Kampanjen fortsetter til 31. oktober.

Se: Orange øker prisene på forhåndsbetalte tilbud. Det var allerede billig

Se: Oransje: Disse smarttelefonene selger best. Det er en overraskelse

Bildekilde: Telepolis.pl

Tekstkilde: Orange Polska Blog

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *