Norwegian Airlines flyr til København

Norwegian Air Shuttle har annonsert at de vil lansere regulære direktefly mellom Vilnius og København fra august 2023. Tre flyvninger er planlagt hver uke.

«Selv om flyreiser mellom den litauiske hovedstaden og København allerede finner sted for øyeblikket, øker etterspørselen etter enda mer praktisk transport, så flyselskapene reagerer på dette og vil tilby flere flyavganger. Den danske hovedstaden er ekstremt populær som rute direkte for forretningsreisende så vel som turister. Det er også viktig at København, som et luftfartsknutepunkt, er et mellomlanding for de som reiser til andre land. og regioner i verden», sier Tomas Zitikis, ansvarlig for utviklingen av rutene til litauiske flyplasser. .

Ifølge visekommunikasjonsminister Julius Skačkauskas er det gledelig at de nye og gamle flyrutene som er viktige for Litauen, lanseres. Det minnes om at Samferdselsdepartementet også har utarbeidet en flyfremmende plan, hvis gjennomføring tar sikte på å tiltrekke seg 14 strategisk viktige reisemål for næringsliv og reiseliv i landet.

Litauiske flyplasser minner om at fra slutten av mars 2023 vil det østerrikske flyselskapet «Austrian Airlines» gjenoppta regulære flyvninger fra Vilnius flyplass til den østerrikske hovedstaden Wien, som fant sted før pandemien, og «Brussels Airlines» vil også drive flyvninger mellom Vilnius og Brussel fra slutten av mars. .

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *