Norsk kronprinsesse Mette-Marits sønns kontroversielle forhold mislyktes

Nyheten om bruddet deres, som Nora bekrefter til den norske avisen Verdens korridor, er uventet. Det har ikke vært noen indikasjoner i det siste på at de to har problemer med forholdet. Faktisk flyttet ekteparet nylig inn i sin egen leilighet i Frogner, et av Oslos flotteste nabolag. Ferieplaner er også allerede laget for denne sommeren.

Uansett er denne pausen en velsignelse for den norske kongefamilien. Den kontroversielle reality-TV-stjernen, som vil være vertskap for programmet i 2020 kjærlighetsøy vinner, diskrediterte kongefamilien for noen måneder siden da hun ble fotografert med en gjennomsiktig pose med hvitt pulver i hånden. Selv om bildet bare var på nett i noen sekunder, gikk det raskt viralt og hun ble anklaget for kokainbruk.

Ifølge norske medier ble kronprins Haakon Magnus rasende da han så bildet. Bildet kan skade bildet av kongefamilien, siden Nora da bodde hos ham i Skaugum, kronprinsens offisielle residens. Realitystjernen er ikke bekymret for det, og i stedet for å be om unnskyldning, drar hun til Barbados med Marius.

Mette-Marit selv, som er gravid med sønnen Marius etter et kortvarig forhold til en dømt narkoselger, er heller ikke uskyldig og vet hvordan hun skal vise seg frem. For eksempel eksperimenterte hun med narkotika i tenårene og besøkte alle nattklubbene i Oslo før hun møtte Haakon og ble en del av kongefamilien.

Da sønnen Marius var fire år, giftet Mette-Marit seg med kronprinsen og sønnen ble medlem av kongefamilien, selv om han ikke hadde prinsetittelen og aldri ville gjøre krav på tronen. Siden den gang har den opprørske Marius alltid vært gjenstand for stor medieoppmerksomhet og hans dårlige akademiske prestasjoner og tumultartede kjærlighetsliv skaper ofte overskrifter. Før Nora var Marius i et forhold med Playboy-modellen Juliane Snekkestad i fire år. Hans nakenbilder på sosiale nettverk vakte spesielt oppsikt den gangen.

I Nederland er vår kongefamilie nå opptatt av helt andre saker, som Amalias sikkerhet. Under den tradisjonelle fotoseansen i starten av sommerferien sier Alexia at hun er veldig stolt over måten søsteren hennes møter trusselen på. Se klippet nedenfor:

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *