Norsk double for Sparta: Lauritsen og Kitolano kommer fra Odds BK | rotterdam

Sparta Rotterdam har forsterket seg med Tobias Lauritsen og Joshua Kitolano, begge norske. De avslutter første del av sesongen med klubben sin Odds BK og kommer til Nederland i slutten av juli.

Den 20 år gamle midtbanespilleren Kitolano fikk sin Odds BK førstelagsdebut for fire år siden og har spilt over hundre kamper for klubben. Han var tidligere knyttet til en overgang til Feyenoord en stund. Spissen Lauritsen har scoret fire ganger på elleve kamper for klubben sin denne sesongen. Kitolano signerer for fire sesonger, Lauritsen signerer en treårskontrakt, med opsjon på en ekstra sesong.


Sitat

Dette er to spillere vi hadde i kikkerten en stund

Gerard Nijkamp

,,Dette er to spillere vi har hatt sikte på en stund,» sa teknisk direktør Gerard Nijkamp til klubbens hjemmeside. ,,Joshua er en spiller med mye potensial, som var på listen til mange klubber av en grunn. Til tross for hans unge alder har han allerede mye erfaring og er helt klart klar for neste etappe At han bestemmer Sparta skal være denne scenen sier mye om den gode følelsen vi begge la bak oss samtaler Vi tror Joshua vil være en ressurs.


Ifølge Nijkamp lette Sparta etter en spiss som passet klubbens spillestil og endte dermed opp med Lauritsen. ,,Tobias er en spiller vi har fulgt lenge og som har overbevist oss om sine kvaliteter, da han kan være uvurderlig for Sparta både som kontaktpunkt, men også som målscorer. Vi visste at det også var klubber i andre land som kunne tenke seg å ta ham, så vi er glade for at han valgte Sparta.

Sparta kunngjorde forrige uke at de ville signere Omar Rekik for en sesong i Arsenal.


Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *