Norge. Broen kollapset, biler falt i elven. Trucker: Jeg trodde jeg skulle dø [ZDJÊCIA] | utenriksnyheter

Den nesten 150 meter lange brua over Gudbrandsdalslagen kollapset før klokken åtte mandag i Tretten, som ligger rundt 20 mil nord for Oslo. På tidspunktet for hendelsen var det en personbil og en lastebil på broen, kun sjåfører kjørte i begge kjøretøyene – melder den norske portalen post-posten.no.

Se videoen
Hendriks Eemslift. redningsaksjon

Sammenbruddet av en bro i Norge. Trucker: Jeg trodde jeg skulle dø

En mann, som reiste i en personbil, gikk ut av kjøretøyet alene og nådde elvebredden. På sin side ble lastebilsjåføren dratt fra den norske elva av tjenestene som brukte redningshelikopteret. Begge mennene ble tatt hånd om av leger, ingen av dem ble alvorlig skadet.

Les mer informasjon om landet og verden på hjemmesiden til Gazeta.pl

Det sa Terje Brenden, som kjørte lastebilen på tidspunktet for hendelsen, i et intervju med Portal lastebil.noat broen hadde kollapset mens den var i sentrum. Asfalten foran meg begynte å stige og falle – nesten som om jeg hadde sett et jordskjelv. Plutselig ble det så bratt at jeg ikke klarte å gå lenger – meldte han. – Jeg trodde jeg skulle dø, men tiden min har ikke kommet.

Skandinavene «strammer inn samarbeidet». De vet hva Russland kan gjøre

Norge. Dette er ikke den første brokollapsen de siste årene

Den kollapsede brua ble tatt i bruk i 2012. Den var 148 meter lang og 10 meter bred, den besto av to kjørefelt og et fotgjengerfortau. Ordføreren i Øyer, ved Tretten, sa at broen var fullstendig ødelagt. Alt falt fra hverandre – sier det portalen siterer nyhetser.tv2.dk. Årsaken til brokollapsen er foreløpig ikke kjent. Dette er ikke det første slike arrangement i Norge de siste årene. I februar 2016 raste brua over Sjoaelva.

Oslo-skytingOslo. En skyting utenfor en klubb for LHBT-personer. To personer døde

*******

Hjelp Ukraina, bli med i samlingen. Du setter inn penger på siden pcpm.org.pl/ukraina.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *