Norge. Broen kollapset, biler falt i elven. Trucker: Jeg trodde jeg skulle dø [ZDJÊCIA] | utenriksnyheter

Inntil en kollaps på nesten 150 meter broen på Gudbrandsdalslagen skjedde før klokken 08.00 mandag i byen Tretten, som ligger ca. 200 km nord for Oslo. På tidspunktet for hendelsen var det en personbil og en lastebil på broen, kun sjåfører kjørte i begge kjøretøyene – melder den norske portalen post-posten.no.

Se videoen
Hendriks Eemslift. redningsaksjon

Sammenbruddet av en bro i Norge. Trucker: Jeg trodde jeg skulle dø

En mann, som reiste i en personbil, gikk ut av kjøretøyet alene og nådde elvebredden. På sin side ble lastebilsjåføren fjernet fra nordmannen Elv av tjenestene som brukte redningshelikopteret. Begge mennene ble tatt hånd om av leger, ingen av dem fikk alvorlige skader.

Les mer informasjon om landet og verden på hjemmesiden til Gazeta.pl

Terje Brenden, som kjørte bil da hendelsen skjedde en lastebil sa han i et intervju med portalen lastebil.noat broen hadde kollapset mens den var i sentrum. Asfalten foran meg begynte å stige og falle – nesten som om jeg hadde sett et jordskjelv. Plutselig ble det så bratt at jeg ikke klarte å gå lenger – meldte han. – Jeg trodde jeg skulle dø, men tiden min har ikke kommet.

Skandinavene «strammer inn samarbeidet». De vet hva Russland kan gjøre

Norge. Dette er ikke den første brokollapsen de siste årene

Den kollapsede brua ble tatt i bruk i 2012. Den var 148 meter lang og 10 meter bred, den besto av to kjørefelt og et fotgjengerfortau. Ordføreren i Øyer, ved Tretten, sa at broen var fullstendig ødelagt. Alt falt fra hverandre – sier det portalen siterer nyhetser.tv2.dk. Årsaken til brokollapsen er foreløpig ikke kjent. Dette er ikke det første arrangementet i sitt slag Norge I løpet av de siste årene. I februar 2016 raste brua over Sjoaelva.

Oslo-skytingOslo. En skyting utenfor en klubb for LHBT-personer. To personer døde

*******

Hjelp Ukraina, bli med i samlingen. Du setter inn penger på siden pcpm.org.pl/ukraina.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *