New Zealanderen Hannah Wilkinson scorer det første målet i turneringen mot Norge

Publisert


Videovarighet:
1 minutt


1. runde: New Zealands åpningsscore av Wilkinson

New Zealand-laget åpnet scoringen foran sine supportere i starten av andre omgang med en rask bevegelse som startet fra et innkast på 5,50 m og avsluttet med Hannah Wilkinsons flate fot. Bregnene leder 1-0 mot Norge. – ()

France Télévisions – Sportsredaksjon

Melbourne City-spissen lot medvertsnasjonen ta ledelsen etter at han kom tilbake fra garderoben torsdag i åpningskampen mellom New Zealand og Norge.

Vi ventet norske Ada Hegerberg, men det var New Zealand-spilleren Hannah Wilkinson som scoret det første målet i dette VM, torsdag 20. juli, under åpningskampen som teller for gruppe A mellom New Zealand og Norge. Etter en svak førsteomgang åpnet spissen scoringen ved å plukke opp, alene på seks meter, et innlegg fra raske Jacqui Hand i det 49. minutt.

Nok til å vekke Eden Park i Auckland, hvis lag så langt aldri har vunnet en VM-kamp på fem opptredener. I denne gruppen som også inkluderer Sveits og FilippineneNorgeHan dro med favorittetiketten. Med denne første prestasjonen etterfølger Hannah Wilkinson franske Eugénie Le Sommer, førstescorer i det siste verdensmesterskapet mot Sør-Korea.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *