Motstanderne til det latviske landslaget i verdensmesterskapet i 2024 gjør seg kjent

Etter kanadiske ishockeylag triumf ved verdensmesterskapet i 2023, er rangeringen til Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF) offisielt fornyet, i henhold til hvilken undergruppeinndelingen av neste års turnering bestemmes. 2024-mesterskapet arrangeres i Tsjekkia, og det latviske landslaget skal spille sine kamper i Ostrava, ifølge IIHF.

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen

Annonse

Det kanadiske landslaget i IIHF-rangeringen etter sin 28. gullmedalje ved verdensmesterskapet, foran Finland, men Russland, eliminert fra verdensmesterskapet, var fortsatt på tredjeplass, foran USA. Latvias landslag etter at bronsemedaljene ble vunnet rykket opp én plassering i den offisielle IIHF-rankingen til 10. plass, og passerte Danmark.

Sammen med avklaringen av klassifiseringen har den foreløpige fordelingen av undergruppene til verdensmesterskapet i 2024 i Tsjekkia blitt kjent.

Det latviske landslaget skal spille kamper i Ostrava-undergruppen, hvor de møter landslagene i Canada, Tyskland, Sverige, Slovakia, Frankrike, Kasakhstan og Polen.

Finland, USA, Sveits, Tsjekkia, Danmark, Norge, Østerrike og Storbritannia skal spille i Praha-gruppen.

Fordelingen av grupper er imidlertid foreløpig og mindre endringer kan gjøres av organisatoriske årsaker. De endelige gruppene og kampoppsettet vil bli annonsert i løpet av de neste månedene.

IIHF-rangering

Fordeling av gruppene til verdensmesterskapet 2024

Finner ikke plasseringskode for nøkkel etter_artikkel.

Finner ikke plasseringskode for nøkkel m_news.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *