Latvias neste kamp er torsdag mot Sverige.

Det har allerede blitt rapportert at Latvia tirsdag beseiret Sveits 4:3 på overtid og tok tredjeplassen i gruppe B, og sikret dermed en kamp med Sverige, eier av andreplassen i gruppeturneringen som ble holdt i Tammerfors .

Fortsatt i Riga på torsdag, klokken 16.20, møter Sveits, vinner av gruppe B, Tyskland, vinner av fjerdeplass i den finske gruppen.

På den annen side, torsdag i Tammerfors, klokken 16.20, møter vinneren av gruppe A, USA, Tsjekkia, fjerde, i Riga, mens klokken 20.20, lokallaget, Finland, skal møte Canada, som har tatt andreplassen i Riga.

Det ble tidligere rapportert at Sveits samlet 19 poeng fra syv gruppe B-kamper i Riga, Canada 15 poeng og Latvia og Tsjekkia 13. 11 poeng ble samlet inn av Slovakia, sju av Kasakhstan, seks av Norge, men Slovenia avsluttet verdensmesterskapet uten score noen poeng.

I gruppe A i Tammerfors vant USA med 20 poeng på syv kamper, Sverige sanket 18 poeng, Finland 16 poeng, Tyskland 12 poeng, og sikret dermed alle en plass i playoff-turneringskampene. Åtte poeng ble samlet inn av Danmark, fire av Frankrike, tre av Østerrike og Ungarn, som må ut av elitedivisjonen.

Det er allerede kunngjort at i de første gruppekampene tapte det latviske landslaget 0:6 for Canada og 1:2 for Slovakia, vant Tsjekkia 4:3 på overtid, Norge 2:1, Slovenia 3:2 og Slovenia 7 : 0. Kasakhstan.

Sist Latvia kom til kvartfinalen var i Danmark i 2018, hvor de tapte 2:3 for Sverige.

De 16 lagene som deltok i turneringen ble delt inn i to grupper, hvor de fire beste lagene fra hver gruppe gikk inn i kvartfinalen, mens de svakere lagene fra begge grupper forlot den sterkeste divisjonen og Polen og Storbritannia Bretagne spilte i topp 16 neste år. i stedet.

I fjor vant finnene verdensmesterskapet ved å slå Canada i den avgjørende kampen.

Verdensmesterskapet, arrangert i fellesskap av den finske byen Tammerfors og Riga, finner sted fra 12. til 28. mai.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *