Kompromiss fra et medlem av Civic Coalition. Han vet ikke hvor Norge og Sverige er – Nyheter fra Polen og verden – Stefczyk.info

Katarzyna Lubnauer, et medlem av Civic Coalition, ønsket å sparke regjeringen, og hun gjorde seg selv til narr. Ved å legge ut på Twitter viste hun fullstendig uvitenhet. Det viste seg at politikeren som vil styre Polen ikke en gang vet hvor de europeiske landene er og hvilke av dem som tilhører EU. Og hun ville være morsom.

– Stakkars nordmenn, de vil fylle bensin bare 23 ganger, og polakker opp til 12 (nå trolig enda mindre) for en gjennomsnittslønn – skrev MP, og la til en graf som viser hvor mye bensin som kan kjøpes for en gjennomsnittslønn. Det hele endte med en rullende latterkule. Bare at mattelegen kan vite tallene, men tilsynelatende kan han ikke tilordne dem til bestemte sett. På kartet hun plasserte forvekslet hun Norge med Sverige. I denne sammenhengen fikk uttrykksikonet hun brukte en annen betydning.

Parlamentarikerens indolens ble trukket frem av regjeringens talsmann Piotr Müller, som trakk oppmerksomheten til et annet viktig punkt. Situasjonen til polakkene er mye bedre enn for de fleste land i vår region, og til og med noen land i den «gamle unionen»

– 1. Det står ingenting om Norge på dette kartet. La meg gi deg et hint: de er ikke i EU. 2. Kartet viser en lignende situasjon i Tsjekkia. Kartet viser: verre i Italia, Hellas, Slovakia og mange land i regionen. Dette endrer ikke det faktum at vi vil ta mulige tiltak for å senke prisene – skrev MP for Słupsk.

På denne måten tok Lubnauer, som ville skjelle ut regjeringen, ikke bare feil, men viste også sin effektivitet. Slik motstand er en ekte skatt for PiS.

Kilde: stefczyk.info, twitter Forfatter: PF

Foto

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *