Kepler Vision Technologies ekspanderer til Norge

Kepler Vision Technologies – en aktør i utviklingen av programvare for synsbasert menneskelig aktivitetsgjenkjenning – kunngjør et samarbeid med den norske IKT-leverandøren for helsevesenet NESK der deres datasynsprogramvare skal sikre trivsel for eldre pasienter på sykehjem og sykehus i Norge.

Kepler Visions Night Nurse-løsning er et datasynbasert kroppsspråkdeteksjonssystem som er i stand til å oppdage pasientfall, ubehag og vandrende og varsle pleiepersonalet slik at de kan reagere umiddelbart. Ved å kombinere maskinlæringstrening og datasyn overgår KNN; bevegelsesdetektorer, sengematter og bærbare overvåkingssystemer med reduksjon av falske alarmer, noe som reduserer presset på omsorgspersoner betraktelig og frigjør tid for mer personlig pleie.

NESK er en IT-leverandør i helsevesenet som leverer løsninger for å sikre pasientenes trivsel på sykehjem, sykehus, psykiatriske fasiliteter og bosteder. Løsningene den foreslår tar sikte på å begrense tap av autonomi, å bedre koordinere og gi profesjonell omsorg i alle settinger der det er nødvendig. Det gir én enkelt plattform for alle typer løsninger som er avgjørende for å forbedre livene til eldre mennesker, gjennom løsninger for; falldeteksjon, fjernhjelp, medisinsk fjernovervåking, trådløse pasientsignalsystemer og panikkalarmer.

Harro Stokman, administrerende direktør og grunnlegger av Kepler Vision, sa: «NESK er markedsleder innen integrering av helseteknologier i et avansert helsevesen som Norges og er derfor den ideelle partneren for å forklare fordelene med Kepler Night Nurse-løsningen – noe som gjør den mye enklere for helseinstitusjoner og medisinske fasiliteter å dra nytte av fordelene vi tilbyr når det gjelder pasientbehandling og arbeidsmengde.

Andrè Larsen, CMO i NESK, la til: «Kepler Night Nurse er et flott tillegg til vår pakke med tilgjengelige omsorgsløsninger. Evnen til å varsle personalet om en rekke potensielle farer – som å falle, gå inn og ut av sengen, gå inn og ut av badet, inaktivitet, etc. – betyr at det har et enormt potensial for å redusere personalets arbeidsmengde og forbedre livene til de som er i faresonen. uavhengig av plasseringen av sengen, letter stoler, bord og andre møbler dens drift og integrering i det etablerte. praksisen til et helseinstitusjon. Vi er veldig imponert over potensialet til Kepler Vision for å forbedre livene til pasienter og ansatte i helsemiljøer. løsning i flere fasiliteter i fremtiden»

Fra venstre til høyre: Tore Willy Fløisbonn, CDO, NESK. Tore Larsen, administrerende direktør, NESK. André Larsen CMO, NESK. Marc Van Oldenborgh, CBO og grunnlegger, Kepler Vision Technologies.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *