Den viktigste informasjonen fra ZUS 28. oktober 2022. Hva er i endring?

ZUS opprettholder sin profil på Twitter. Skal du samle inn noen av ytelsene – som alderspensjon, uførepensjon osv., er det verdt å være oppdatert med informasjon. Hvilke meldinger har ZUS nylig lagt ut på Twitter?

Social Insurance Institution, eller ZUS, ble opprettet i 1934. Dens oppgave er å samle inn bidrag, blant annet til trygd, helseforsikring, og deretter gi passende ytelser. Både bidragsbeløpet og ytelsene som i ettertid gis kan variere noe fra år til år. På ZUS twitterkonto finner du blant annet informasjon om fordelene som kan skyldes deg.

Til 28.10.2022. Hva er nytt?

🤝 Visepresident for #ZUS Włodzimierz Owczarczyk møtte @ChuckRobbins, president for @Cisco og Przemysław Kania i @CiscoPoland.

🗣️ Under møtet diskuterte de det eksisterende samarbeidet, samt dets fremtidige prosjekter innen støtte til utvikling av digitale tjenester og #cybersikkerhet. https://t.co/G6GmiwvjTQ


♿️ I 2⃣ år har #ZUS-sentre implementert «Tilgjengelighetsimplementeringsplaner». Resultatet av arbeidet er blant annet å fjerne nesten 2⃣2⃣0⃣0⃣ barrierer og hindringer for personer med spesielle behov.

#Availability Manager


#ZUS har blitt anerkjent som en institusjon som konsekvent følger en politikk for arkitektonisk tilgjengelighet. Fabrikkavdelinger som ofte er tilgjengelige i små byer setter en ny standard for kundeservice.


📜 Under den siste gallaen i «Leader Accessibility»-konkurransen ble presidenten for #ZUS prof. Gertruda #Uścińska mottok en spesiell pris fra @prezydentpl @AndrzejDuda for eksemplarisk implementering av tilgjengelighet for personer med spesielle behov ved trygdeinstitusjonen. https://t.co/9IJj6aGSQ0


🔔Merk❗️️ Det er én måned igjen til å sende en forespørsel til #ZUS for #300pluss fordelen av #DobryStart-programmet.

🖥️ Vi tar i mot søknader frem til 3. november⃣0⃣ kun elektronisk via:
✅ #PUE #ZUS,
✅ portal [email protected],
✅ elektronisk bank. https://t.co/6vUsl3vO5c


@HanterPoen Vi har holdt på disse fordelene i mange måneder. Her er et eksempel på informasjon fra mai: https://t.co/AVXh0dlu57


@HanterPoen Vi har holdt på disse fordelene i mange måneder. Her er et eksempel på informasjon fra mai: https://t.co/AVXh0dlu57


🗨️ Pensjonskalkulatoren levert av #ZUS beregner ikke bare #pensjoneringsprognoser, men er også nyttig for utdanning, da den forklarer hva som påvirker størrelsen på ytelsen – president i ZUS, prof. # Uścińska.


🆕 Prof. Gertruda #Uścińska, president for #ZUS, på #seniordagen i #Warszawa:

💬 Vi arrangerte over 5⃣6⃣0⃣ undervisnings-, aktiverings- og onboarding-arrangementer for #seniorer med våre partnere. https://t.co/dXOLMVgz4B


🧑‍🎓🔜 Vi tar i mot søknader fra videregående skoler til #Olympiaden «Det er verdt å vite mer om #trygd» frem til i morgen.

Detaljer⬇️
https://t.co/NNAfpKoqPP

🎞️ Se 3⃣ «Leksjon med #ZUS» 👇
https://t.co/4JNn7UWuwR


@adamkarolak2 Betaler kan sende inn en forespørsel om gjennomgang dersom han må betale trygdeavgift for entreprenøren (på CVT-skjemaet). Viser det seg at han også må være omfattet av disse forsikringene, må han omregistreres og nominative meldinger korrigeres.


🏫 Du studerer og laster ned #familieleie fra #ZUS❓

Send inn en forespørsel om tilleggsutbetaling av #fordeler og et sertifikat fra universitetet du studerer i #vitenskap. Du må gjøre dette mellom 3. og 1. oktober⃣.

💡 Du trenger ikke sertifikat hvis du har levert det gjennom hele opplæringen. https://t.co/qzoVH1ojDs


@Grzegor70212394 @MarekTatala @ArturDziambor @R RozmowaFMR @CONFEDERATION Helt fra starten sjekker vi om flyktninger fra Ukraina oppfyller vilkårene for å motta barnetrygd. De suspenderte ytelsene er et resultat av varig og systematisk arbeid basert på trygdeetatens bestemmelser.


@neuronflower En student, som familiemedlem, kan erklæres helseforsikring av en pårørende frem til fylte 26 år. Hvis du ikke har tatt en jobb knyttet til denne forsikringen, trenger du ikke fremlegge noen dokumenter.


📌 @PawelJaroszek, visepresident i #ZUS, under @bankinsurforum i #Warszawa:

💬 Den kumulative indekseringen av startkapitalen er 3⃣8⃣4⃣ prosent, det vil si at når noen kom inn i pensjonssystemet med et beløp på 1000 PLN, tilførte ZUS 3840 PLN til ham. https://t.co/7hSetVvUQx


@katabarwiki @UPasieczna Ja, vi leser.
https://t.co/xbEMjVr59s


@Anjaqek @UPasieczna Pani skrev «… svindlet 240 millioner PLN fra polsk budsjett for 500+ og 960 millioner for HLR, totalt 1,2 milliarder PLN». Dette er falsk informasjon, fordi summen av hele bistanden betalt av trygdeforsikringsinstitusjonen overstiger litt PLN 1,2 milliarder, hvorav PLN 500 pluss PLN 1,1 milliarder, og CPR 72 millioner PLN.


🔜 Endringer i kundeservice.

Mandag 3. oktober⃣1⃣ vil servicerommene til #ZUS-sentrene og kundesenteret være åpne til 1⃣5⃣.

Mer👇
https://t.co/d3U35HZjDZ


🔔 I dag vil #ZUS-eksperter svare på spørsmål om #pensjoner, #leie og #ytelser for polakker som bor eller jobber i 🇳🇴 #Norge

🕔 Vi inviterer deg til #webinar med @PLinNorway. Fra 1⃣7⃣.

Bli med på møtet⬇️
https://t.co/lgM3Q7plbu https://t.co/abmDy9AWs5


@UPasieczna Dette er falsk informasjon. Summen av alle ytelser utbetalt av ZUS til familiene til flyktninger fra Ukraina i slutten av august var litt over 1,2 milliarder PLN.


DU MÅ SE

Partners reklamemateriell

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *