Hugo Lloris vil (definitivt) ikke bære regnbuearmbåndet i Qatar

Denne fredag ​​morgen igjen var emnet «ikke stengt» ifølge idrettsminister Amélie Oudéa-Castera, til tross for erklæringene fra Hugo Lloris som bekreftet tirsdag at han ikke ville bære regnbuearmbåndet under verdensmesterskap. Det ser ut til å være slik nå, etter manglende respons fra Fifa til de to bokstavene i FFF spør ham om kapteinen på Blues var autorisert til å gjøre det. Stillheten til det internasjonale organet overbeviste føderasjonen om ikke å rokke ved emnet, indikerer Teamet denne fredagskvelden.

Informasjon som kun bekrefter den franske posisjonen. Presidenten i FFF Noel Le Graet hadde latt det bli kjent forrige uke at han «elsket så mye» at Lloris ikke bar dette «One Love»-armbåndet, designet for å forsvare LHBT+-personers og andre minoriteters sak. «Vi kommer til å spille i et land som vi må respektere,» sa NLG. Tottenham-keeperen hadde gjort det klart at han var på linje med denne posisjonen da han kom til en pressekonferanse mandag, før han dagen etter bekreftet med AFP: «Nei, nei. Jeg svarte i går. Jeg var ganske tydelig, jeg trenger ikke å legge til mer», svarte han på spørsmål om han ville bruke den eller ikke.

Opprinnelig planla ti utvalg (England, Frankrike, Tyskland, Danmark, Sveits, Sverige, Norge, Nederland, Wales og Belgia) å gå på banen med dette symbolske armbåndet. Vi vet ikke hva alle vil avgjøre til slutt, men engelskmennene bør ikke gi slipp. «Jeg tror det er en mulighet for at vi blir bøtelagt. Og hvis det gjør det, betaler vi det, sier FA-sjef Mark Bullingham himmel nyheter. Vi synes det er veldig viktig å vise verdiene våre. Og det er det vi skal gjøre. Harry Kane bør derfor bære dette armbåndet godt mot Iran på mandag.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *