Hitserien «Euphoria» får en tysk nyinnspilling

HBO-serien Eufori vil snart få et tysk redesign. Zeitsprung Pictures har kjøpt rettighetene til serien fra produksjons- og distribusjonsselskapet ADD Content, som håndterer internasjonale rettigheter til formatet og serien. Det er uklart når nyinnspillingen vil sendes.

Den første sesongen av Eufori dukket opp på HBO midten av 2019 og i Belgia på Streamz. Serien er skrevet av Sam Levinson. HBO ba ham om å gjøre en redesign av den israelske serien Eufori av Ron Leshem, Daphna Levin og Tamira Yardeni.

Truffet

Dette spørsmålet var perfekt for Sam Levinson fordi sønnen til den legendariske filmskaperen Barry Levinson (god morgen vietnam, Regn mann) kunne stole på sin egen erfaring for dette. I tenårene måtte han selv takle angstanfall, depresjon og rusavhengighet. Sam Levinson hadde skrevet disse opplevelsene siden 2006. Disse notatene skulle senere danne grunnlaget for hitserien Eufori.

Delvis takket være den fremragende prestasjonen til bl.a Zendaya (Bennett Street), Hunter Schaffer (Jules Vaughn) og Jacob Elordy (Nate Jacobs) vokste opp Eufori ble raskt en internasjonal suksess. To spesialer fulgte i 2020 og 2021 og en enda mer vellykket andre sesong i 2022. For øyeblikket jobber serien med sesong 3, og det er til og med planer for det enda flere sesonger.

tysk overtakelse

Men det blir også en utenlandsk nyinnspilling. Tyske Zeitsprung Pictures kjøpte rettighetene og hentet inn Jonas Lindt og Paulina Lorenz som forfattere. De var tidligere ansvarlige for manuset til å printeden tyske omarbeidingen av det norske fenomenet Skamsom vi kjenner som wtFOCK.

«Eufori er et av de største og mest suksessrike formatene, og vi er veldig glade for å lage historien om en tysk tilpasning av denne unike coming-of-age-serien sammen. Vi har stor tro på at universelle emner som Gen Z omhandler – som identitet, mental helse, avhengighet og seksualitet – må håndteres på en veldig spesifikk lokal måte fra unge tyske tenåringer, sier Michael Souvignier, administrerende direktør i Zeitsprung. Bilder. og produsent Lennart Pohlig variasjon.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *