Håndball-EM for kvinner: Frankrike møter Norge i semifinalen – LINFO.re

Det franske kvinnelaget i håndball tok en sjette seier på like mange kamper som ble spilt onsdag 16. november mot Spania (36-23). De blå går videre til semifinalen for å møte de norske.

Retning Ljubljana

De franske kvinnene avsluttet sin hovedrunde, den andre gruppefasen avHåndball Euroknuser spanjolene (36-23), onsdag 16. november. Mens de allerede hadde stemplet billetten for resten av konkurransen og forsikret om å være først i gruppen sin, var troppen tilOlivier Krumbholz scoret en sjette seier i dette EM.

De franske kvinnene vil nå dra for Ljubljana (Slovenia) hvor de vil møte Norge denne fredagen 18. november i semifinalen. Samtidig ble de regjerende europa- og verdensmesterne slått av danskene (29-31), anm. Frankrike info.

> Les også: Håndball-EM for kvinner: Frankrike i semifinalen

«Telaget er stabilt, solid …»

Etter denne seieren, Olivier Krumbholztrener for Bleues snakket ved mikrofonen til drive med sporter. I kommentarer transkribert på nettsiden til Vest-Frankriketeknikeren ønsker velkommen: – Jentene spilte en veldig god kamp. Vi var litt mindre seriøse i andre omgang, men det var noen veldig gode ting.». Ifølge ham viste noen av spillerne sine kvaliteter, og «det var måletI alle fall er treneren fornøyd: «laget er stabilt, solid og går fremover.»

For hans del, Camille Sinceetden blå keeperen erklærer: «Det er en fornøyelse å spille. Det er veldig givende å ta del i arbeidet til en gruppe». Og selv om, «vanligvis er vi der på sidelinjen, det er ikke det samme». Fordi å vinne ved å spille, «det gir en følelse av tilhørighet».

> Allesportsnyheter på LINFO.re

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *