Fox: «Balansen er alltid litt skjør»

Publisert 26. oktober 2023

Oppdatert 27. oktober 2023

[EMBED url=”https://video-streaming.orange.fr/sports-extreme/coup-de-com-ou-coup-de-maitre-renard-l-homme-qu-il-fallait-aux-bleues-CNT0000027Hsqb.html”][/EMBED]
Eliminasjonen i kvartfinalen i forrige verdenscup la ikke noen demper på sulten til Hervé Renard. Siden verdensmesterskapet i 2023 har det franske kvinnelaget slått tilbake med to suksesser i Nations League, mot Portugal (2-0), deretter Østerrike (0-1). Mot Norge, fredag ​​kveld i Oslo, vil Blues prøve å bekrefte med ambisjonen om suksess før en ny konfrontasjon mot samme motstander, 4 dager senere i Reims i en turnering som vil tilby plasser til OL 2024 som Bleues allerede er kvalifisert til på grunn av Frankrikes status som vertsland. På en pressekonferanse fortalte Hervé Renard at han forventet at spillerne hans skulle beholde førsteplassen i gruppen i Nations League. «Måtte de fortsette sitt momentum, må de beholde denne førsteplassen. Dette er mål nummer 1«, forsikret han i kommentarer rapportert av L’Equipe.

«Vi trenger fortsatt å gjøre mye fremskritt»

Renard var ivrig etter å vinne denne Nations League, og understreket også nødvendigheten av at gruppen hans skal gå videre, noen måneder etter verdensmesterskapet. «Vi må ønske å komme videre. Når vi analyserer verdenscupen, kom vi ikke langt fra å nå målet vårt ved å være strålende i sinnstilstanden og teamsamholdet. Men han gikk glipp av noen små punkter som vi må forbedre, vurderer den blå treneren. Med tanke på balansen «fortsatt litt skjør», la han ikke skjul på at Frankrike fortsatt måtte heve listen på veien mot å vinne titler. «Men det er fortsatt mye å gjøre hvis vi vil nå et litt høyere nivå enn det vi hadde i verdenscupen. Vi må fortsatt gjøre mye fremskritt.» Vel klar over at det viktige var å vinne i idrett på høyt nivå, understreket Renard prosedyren for å følge: «Når vi er det franske laget, må vi ha høye mål. Vi er på samme bølgelengde. Vi må bruke skuffelsen vi led under verdensmesterskapet som en besluttsomhet som bør styrke oss og få oss til å ønske å forbedre oss enda mer.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *