Forsvinningen til Arjen Kamphuis er fortsatt et mysterium: «Det er bare for tilfeldig»

Hør på Spotify, Apple-podcast, Google Podcaster og ART19.

Forsvinningen av Arjen Kamphuis skapte overskrifter i august 2018. I 2019 konkluderte norsk politi at det var en dødelig kanoulykke, men Kamphuis» kropp ble aldri funnet. Venner av cybersikkerhetseksperten har fortsatt store spørsmålstegn og ubesvarte spørsmål. De forteller historien sin i Videoland-serien De vet alt om deg. Kamphuis» ekte venner snakker med den fiktive reporteren Nadia, som går dypere inn i saken.

I denne podcasten snakker vi med Ancilla van de Leest, en av disse vennene, om serien og crowdfunding som åpnet en ny etterforskning av forsvinningene til Kamphuis.

Følg Bright-podcasten videre Spotify, Apple-podcast, Google Podcaster og ART19.

Eller legg til RSS-feed til din favoritt podcast-app.

Tips fra denne episoden:

Applikasjon : iA Writer 6. En av de enkleste og mest komplette skriveappene for den digitale tidsalderen. Alle som skriver noe som hovedsakelig er digitalt, bør sjekke ut iA Writer. Den hadde allerede en fin fokusmodus og god integrasjon med Markdown for enkel kobling. Nå kan du også bruke wiki-lenker: Wikipedia-lignende lenker for enkelt å koble til dine egne filer. På denne måten kan du enkelt klikke på annen tekst, uten å rote den teksten. Den nyeste iA Writer er tilgjengelig for Mac, iPhone og iPad og koster 50 euro.

Serie: Obi Wan Kenobi. Hele serien er nå på Disney+ og viser hvordan Obi-Wan forvandlet seg til Ben og hva han holdt på med under sine ukjente år på Tatooine. I denne episoden diskuterer vi kort hva vi synes om serien.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *