«FireSin» er tilbake: hvilke karakterer vil vi se?

Seriene «Brannhar fått en solid plass i seernes hjerter takket være sine ikoniske karakterer. Vi tilbyr å minne om de lyseste karakterene som sammen med nykommere i serien vil glede publikum i den nye sesongen.

Milda (Ilze Vazdika)

Foto: ANNONSEFOTO

Hvis alle veier i verden fører til Roma, så fører ved Peterson Palace alle veier til kjøkkenet, der Milda hersker over mat og mennesker. Milda du trenger ikke lete lenge i lommen etter et ord eller råd. Mildiņa har et åpent og medfølende hjerte, men hun kan også være livlig, direkte og vittig. For å holde tankene i form, løs kryssord og les aforismer.

Zenta (Regina Nine)

Foto: ANNONSEFOTO

Zentas liv ville bli mer nøyaktig beskrevet med ordene: Jeg ville bedre, men… En god person hvis store planer er hemmet av hans egen manglende evne til å tie. Men uansett hvilken vind prøver å blåse Zentini på bakken sliter hun, står og avanserer.

Helen (Zane Vadciņa)

Foto: ANNONSEFOTO

Helen er en kvinne som følger med tiden og moderne teknologi. Hun har ikke nådd «Tiktok» ennå, men hun har utviklet en karriere som influencer på «Instagram» og viser jevnaldrende hvordan de kan vedlikeholde kropp og sinn. En velvillig optimistsom ikke vil gå glipp av muligheten til å oppnå både materielle og følelsesmessige fordeler.

Aivars (Uldis Dumpis)

Foto: ANNONSEFOTO

Sterk forretningsmann med eiendeler. Aivars er klar til å gi bort et av sine hjem, men vil aldri glemme hvor god han var. Elsker Latvia, men bor i utlandet. Nådde en veldig respektabel alder og begynte å tenke at det å være alene ikke er et så respektabelt valg likevel.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Vadim (Yakov Rafalson)

Foto: ANNONSEFOTO

En dyktig mann på topp. Det skjer og skjer. Det plager meg ikke engang at jeg noen ganger glemmer hva jeg har gjort. Bedrifter endrer seg, men ønsket om penger og kvinner forblir det samme. Men det er en kvinne hvis ønsker er over verden og som han er klar til å oppfylle på alle mulige måter – hennes barnebarn.

Silvia (Ilze Pukinska)

Foto: ANNONSEFOTO

Lunefulle Silvia vil vite hvordan hun skal ta makten i egne hender, tjene penger og glede selv om ingen forventer det av henne. Hun vil bli mafiaboss hvis hennes egne barn trenger det. Og vil høste motstanderne. Om ikke med våpen som i mafiaen, så med et hardt ord. Tar seg av mannen sin, men nøler ikke med å manipulere ham til hennes egen fordel.

Gunnar (Egils Melbardis)

Foto: ANNONSEFOTO

En mann som er veldig forsiktig med utseendet sitt og opprettholder en sunn livsstil. Ikke så grundig i virksomheten, men hva om du må bruke mye tid på å lete etter den rette kvinnen. Hovedparameteren for en ekte kvinne er at hun skal være mye yngre enn Gunnar. For ifølge Gunnar er han fortsatt ung i kropp og sinn. Ungjentene er dessverre ikke enige i hans oppfatning.

Leon (Girts Kesteris)

Foto: ANNONSEFOTO

Mye erfaren, overlevd, litt gammel, men ennå ikke forlatt. Han behandler menneskekroppen på en profesjonell måte, mens han som amatør er en filosof som liker å diskutere forviklingene i sinnet og sjelen. Det fungerer spesielt godt med et glass whisky i hånden.

Lola (Everita Piatt)

Foto: ANNONSEFOTO

Lola er en ung kvinne som vet hva hun vil og vil gjøre alt for å få det. Og vil gjøre det på en måte at ingen vil blande seg inn. Kjemp med alle mulige våpen og i skuddsikker vest. Jeg liker ikke å tape en kamp. Jeg liker det ikke særlig. Hater virkelig å tape.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *