Feil etter å ha begravet en kvinne levende; hun ropte etter hjelp, men ingen hørte dessverre

I Brasil ble Rosangela Almeida dos Santos, 37, antatt død og levende begravet. Beboere som bor i nærheten av kirkegården sa at de ble forstyrret av skrik fra gravene. Det er sannsynlig at den som skrek var en kvinne som ble levende begravet og prøvde å tilkalle hjelp. Men da slektninger endelig ankom kirkegården, ble Rosangela funnet å være kvalt. Det viser seg at sykehuset gjorde en feil ved å anse kvinnen som død. Utenlandske medier rapporterer at kvinnen ble ført til sykehus på grunn av ekstrem tretthet, men på grunn av en papirsammenblanding, opplyste dødsattesten at hun hadde sluttet å slå, melder Mirror.co. uk.

Kroppen var fortsatt varm

Etter å ha fått vite om døden til en kjær, organiserte familien en begravelse. Dagen etter, i januar 2018, ble Rosangela gravlagt på den kommunale kirkegården. Men ropene som kom fra kirkegården etter begravelsen var urovekkende og fikk innbyggerne til å kontakte kvinnens pårørende.

Familien forteller at etter å ha fått vite at deres kjære kan ha blitt begravet levende, skyndte de seg umiddelbart til kirkegården, hvor kroppen til Rosangela ble funnet i en kiste. Han lå på magen og var fortsatt varm. Kvinnen hadde fjernet bomull fra ørene og nesen, som hadde blitt plassert der da liket ble klargjort for begravelse. Hun hadde skader i hender og panne, sannsynligvis fra forsøk på å rømme. Da datteren hennes ble gravlagt, var det ingen skader på kroppen, bekreftet Rosangelas mor, Germana de Almeida, 66. Betydelig nok ble det også funnet blod og spiker i kisten.

«Jeg hørte noe som et stønn flere ganger, men så stoppet det,» delte opplevelsen til en beboer som bor i nærheten av kirkegården. Ifølge kvinnen trodde hun i utgangspunktet at barna tullet og prøvde å skremme hverandre om kvelden. Dessverre viste sannheten seg å være mye mer tragisk.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *