Europa League: FC Zürich i fare i Norge – rts.ch

FC Zurich venter en vanskelig kamp torsdag i Norge under andre dag i Europa League. Motstanderen hans, Bodö/Glimt, har faktisk prestert bra i Europa en stund.

Forrige sesong skapte den norske klubben furore ved å knuse AS Roma 6-1 i gruppespillet i Conference League. Bodö / Glimt hadde til og med fortsatt karrieren frem til kvartfinalen, hvor han falt mot … AS Roma (2-1 / 0-4), den endelige vinneren av arrangementet.

I år gikk det norske laget, som vant cupen i sitt land, så langt som til Champions League-sluttspillet, hvor de mislyktes mot Dinamo Zagreb etter å ha bestått de tre første kvalifiseringsrundene. Omvendt i Europa League viste det sin verdi ved å gå 1-1 i Eindhoven mot PSV forrige uke.

FCZ i veldig dårlig form

Dette betyr at FCZ, i dårlig form i Superligaen med to uavgjorte og seks tap på åtte kamper, må heve nivået på spillet seriøst for ikke å returnere tomhendt. Franco Fodas menn visste hvordan de skulle gjøre det på den første dagen mot Arsenal, og tapte 2-1 etter en god prestasjon mot en av konkurransens favoritter.

ats/tzing

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *