Et politihelikopter lette etter et Norwegian-fly som deretter styrtet i Rotterdam | NÅ

Norwegian-flyet som styrtet i havneområdet i Rotterdam i begynnelsen av juni ble søkt av et nederlandsk politihelikopter kort tid før styrten. Siden den gang er det ikke funnet spor etter flyet. Det sier en talsperson for politiet til NU.nl etter å ha rapportert fra den norske avisen Bergens tidevann.

Flyet gikk inn i Schiphol-luftrommet 5. juni rundt klokken 17.30. Et politihelikopter ble deretter tilkalt for å kontakte flyet. Det fungerte ikke, sa talspersonen.

Det er fortsatt uklart hvordan og hvor flyet til slutt landet. Søket har nå pågått i tretten dager. Bare noen få elementer fra flyet og noen personlige eiendeler fra de to passasjerene ble funnet. Personene selv og andre deler av flyet er savnet.

Det meste av området der flyet kan ha styrtet er nå undersøkt, ifølge politiets talsmann. «Når vi har utforsket dette området fullt ut, vil vi slutte å se på et tidspunkt.» Han kan ikke si hvor lang tid det vil ta, men letingen ventes ikke å vare lang.

På flyet var en far og sønn fra Bergen. Flyet tok av fra denne byen på Sørvest-Norge og fløy til Tyskland. Der gjorde de en mellomlanding, hvoretter de skulle fly til Frankrike. Men flyet styrtet over Caland-kanalen i Rotterdam.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *