Erling Haaland klatrer på rangeringen av rikeste nordmenn

Manchester Citys norske spiss Erling Haaland klatrer høyere og høyere på rangeringen av de rikeste nordmennene, og ifølge de siste beregningene til magasinet «Kapital» ligger han på 240. plass med en formue på 160 millioner euro og først blant nordmennene. idrettsutøvere.

Det prestisjetunge finansmagasinet, utgitt siden 1971, publiserer årlig en liste over de rikeste nordmenn og understreker at det alltid utarbeides etter egne beregninger og analyser basert på tilgjengelig informasjon. Journalister understreket at de regnet konservativt, det vil si at de ikke tok med ukjente inntekter og ikke spekulerte om dem.

«Haland, ved å vinne de tre viktigste cupene i år, har absolutt utløst maksimalt alle bonusene spesifisert i klubbkontrakten, og spesielt fra sponsorene, så formuen hans er absolutt enda større. Det amerikanske magasinet «Forbes» anslår at fotballspiller til 183 millioner euro og «Daily Morror» til 230 millioner euro», legger vi til.

Haaland var betydelig foran rangeringen av de rikeste utøverne – den tidligere mangeårige lederen, den legendariske langrennsløperen og nå forretningsmannen Bjoern Daehlie, hvis formue ble anslått til 70 millioner euro.

Zbigniew Kuczyński (PAP)

Kucz/hva/

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *