Drew Barrymore har vært i et forhold i tre år… Kourtney Kardashian ønsker Kim gratulerer med dagen…

23. oktober 2023

Rebecca Loos er slett ikke fornøyd med Netflixs «Beckham»-dokumentar

Rebecca Loos likte ikke Netflix-dokumentaren dedikert til familien Beckham. David Beckhams tidligere personlige assistent ble beskrevet som «den som fikk Victoria Beckham til å lide», og angrep fotballspilleren.

«Det er «stakkars meg». Han må ta ansvar,» raste hun til Daglig post.

Som en påminnelse, mens David Beckham alltid har nektet for å ha hatt en utenomekteskapelig affære med sin ansatt, bekreftet Rebecca Loos i 2004 å ha hatt en affære med fotballspilleren. «Han kan selvfølgelig si hva han vil, og jeg forstår at han har et bilde å bevare, men han presenterer seg selv som offeret og får meg til å se ut som en løgner, som om jeg hadde funnet opp disse historiene,» legger hun til.

Gift i fjorten år og etablert i Norge, ville Rebecca Loos foretrukket at idrettsutøveren ikke tok opp denne tjue år gamle affæren, som hun hadde begravd i hodet.

Drew Barrymore har vært sammen med en mann i hemmelighet i tre år

Kourtney Kardashian ønsker Kim gratulerer med dagen

Kurtney Og Kim Kardashian har begravd stridsøksen! I alle fall tid for en bursdag på sosiale nettverk…

«Gratulerer med dagen til min første søster. Takk for alle årene med å gi deg bestillinger og lytte til alle mine sprø ideer. Folk synes kampene de har sett på TV er dårlige. Hvis de bare kunne ha vært vitne til de på begynnelsen av videregående skole hvor håret ble trukket ut og negler knust.» skriving Kourtney på Instagram, til hyllest til søsteren.

«Søsterskapets gleder,» legger hun til, ikke uten humor. Faktisk, de siste episodene av Kardashians er preget av konflikter mellom de to søstrene.
Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *