En norsk fritidsbåt går på grunn på øya Sein – BretagneEtter forliset mandag kveld på øya Sein, som rapportert av Ouest France, kunne de to norske båtfarerne på 52 og 56 år, ved lavvann, nå kysten til fots, hvor SNSM-redningsmennene ventet på dem . og brannmenn. Skipet deres ble utsatt for bølgeangrep og ble fullstendig ødelagt. «300 meter unna lå Chaussée de Sein. Å gjenopprette dem ville da ha vært en helt annen historie,» bemerker ordføreren i Sein, Didier Fouquet, ringte klokken 12:30 natt til mandag.

Berørt av Senan gjestfrihet

De to mennene pådro seg ingen skader, en av dem led kun av et forstuet håndledd, men mistet alle eiendelene og papirene sine. — De overnattet hos en beboer og kunne spise lunsj på restauranten før de tok båten til Audierne, hvor de skal bli tatt hånd om, legger den folkevalgte til. «Dette er to sterke karer, vikinger, vi ga dem sko, men en av dem er størrelse 46, en størrelse som ikke er lett å finne på øya», legger Didier Fouquet til. De to nordmennene, selv om de er garvede seilere, gjenkjenner lett feilen sin, en dårlig vurdering av faren som blant annet skyldes bruken av et skissert kart.

De lovet å returnere til øya i september, rørt over gjestfriheten og velkomsten fra legen, brannmennene og SNSM. «De sier med humor at de oppdaget Sein på en original måte», glir ordføreren igjen.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *