Du kan fortsatt søke om «Business Spring» i dag

Du kan fortsatt søke om «Bedriftsvår» i dag

Zemgale Region Skills Development Centre (ZRKAC) i samarbeid med Zemgale Planning Region (ZPR) inviterer gründere til den inspirerende og lærerike årlige begivenheten «Business Spring» 11. mai kl. 9:30.

Som rapportert av ZRKAC, vil den lokale bedriftsstøttedagen begynne med oppstå vårfestival, hvor det vil være en eksklusiv mulighet til å møte gründere og kjøpe produkter laget av dem, hvorav mange allerede har overbevist seg selv – SIA «Tarte», merkevaren «La Beth», SIA «pikniKarba», SIA «Graudu saks» SIA «Sidrabkoks».

Ved åpningen av arrangementet vil Jelgava byrådsleder Andris Rāviņš og ZPR administrerende direktør Valdis Veips holde åpningsord. ZPR-representant Sandra Grigorjeva vil snakke om mulighetene for gründere innenfor rammen av prosjektet «Entreprenørskap i Zemgale».

Å vite hvor mye vi er Grønn på forretningssiden vil sirkulærøkonomi-ekspert Inga Uvarova, styreleder i ArtSmart SIA, dele. Jānis Ulme, leder av Environmental Education Fund, nasjonal operatør av «Green Keys», vil presentere «Green Key»-programmet for reiselivsbedrifter. På den annen side vil Mārīte Lazdiņa, leder av Zemgale-regionen til utviklingsfinansinstitusjonen «Altum», informere om finansieringen av statsstøtten til «Altum» i næringslivet.

I kontinuiteten av arrangementet vil det være et møte med forretningsmenn fra Jelgava: Zani Oja (SIA «Tarte»), Aija Biti (merke «La Beth»), Sandra Drusta (SIA «Sidrabkoks»), Inesi Freidenfeld (SIA » pikniKarba») og Raimonda Biedrīti (SIA «Kornstyrke»). Entreprenører vil snakke om hvordan Grønn relatere kurset til bærekraftig tenkning, latvisk, sunt kosthold og livsstil, og ikke glemme det grunnleggende om virksomheten mens du holder deg i harmoni med naturen. Etter de stimulerende historiene om deres erfaringer, vil deltakerne på arrangementet ha mulighet til å motta råd og anbefalinger for den fremtidige utviklingen av selskapet om temaer som angår dem under individuelle konsultasjoner.

Det er gratis å delta på arrangementet, men meld deg på til «Bedriftsvåren» på forhånd. Det elektroniske søknadsskjemaet er tilgjengelig HER.

Ytterligere informasjon – på telefon 63012155 eller på e-post [email protected].

Næringsvåren arrangeres innenfor prosjektet «Entreprenørskap i Zemgale» og er finansiert av Island, Liechtenstein og Norge gjennom EØS-tilskudd.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *