Det nasjonale merket «December Design» tar sine første skritt inn i det skandinaviske markedet

December Design, et dekorasjonsfirma grunnlagt i Latvia, begynner å utvide sin virksomhet på det skandinaviske markedet. Allerede i fjor kom 35 % av selskapets totale omsetning fra eksport. For å ta sine første skritt i å lære om markedene i de skandinaviske landene, deltar selskapet på den norske designutstillingen «Oslo Design Fair».

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen

Reklame

«Desember Design»-teamet har så langt skapt og implementert mer enn 100 originale julescenografier, inkludert den største ettvolums julemiljødesignstrukturen i de baltiske statene «Star of Bethlehem» , som for øyeblikket kan sees i Ogre på den største klatringen mur i de baltiske landene.

Et av de fremtidige strategiske målene til det Liepāja-baserte selskapet er utvidelse av virksomheten i utenlandske markeder, og derfor presenterer representanter for «December Design» selskapet på den største designutstillingen i Norge denne uken – Oslo Design Fair.

«Potensielle kunder i skandinaviske land har også vist interesse for de originale designscenografiene vi har laget. Derfor er deltakelse på Norges største designutstilling et viktig skritt i den videre utviklingen av selskapet. , som vil gjøre at vi kan begynne å lære skandinavisk. Skandinavia er et moderne og innovativt marked hvor bedrifter lever med lignende verdier som oss, de som tenker på bærekraftige og miljøvennlige løsninger,” sier Kristaps Štobis, grunnlegger og designer av “December Design”.

I år går «Oslo Design Fair» fra 31. august til 2. september, og i denne perioden møter representanter for selskapet «December Design» potensielle samarbeidspartnere, og fremmer kontakter med partnere i Skandinavia.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *