«Da jeg kom hjem låste foreldrene mine meg inne og gjorde meg til husslave»

Forlovede til prinsesse Martha Louise, eneste datter av kong Harald V av Norge, 85, og dronning Sonja, 84, Verrett bor nå i fjellene over Hollywood og er venn med filmstjerner som Gwyneth Paltrow, 49.

Men det var også mørke tider i livet til den norske prinsessens elsker. Som barn ble han utsatt for brutal behandling, hadde en sykelig rusavhengighet og ble sendt i fengsel for å ha tent på en bygning, ifølge magasinet Lietuvos ryto Stilius.

D. Verrett avslørte disse sjokkerende fakta på en podcast. Etter at foreldrene skilte seg, bodde han sammen med sin byggeentreprenørfar David B. Verrett (1929–2017) og stemor Geraldine (1948–2009) i en eksklusiv forstad til San Francisco.

«Far slo meg og prøvde å bryte motstanden min. Barnepiken tørket hele tiden blodet fra kroppen min,» sa D. Verrett.

En gang ble han dømt til tre måneders husarrest for å ha inspisert julegavene for tidlig.

«Så tok svigermoren min alle lekene ut av rommet mitt og låste døren. Jeg kunne bare gå på do med noen. Jeg så for meg at Supermann kunne befri meg, men jeg hadde aldri helten min», minnes elskeren av den norske prinsessen.

Som tenåring hadde Durek en sykelig trang til alkohol og brukte metamfetamin (et sentralnervesystemstimulerende middel, ofte brukt som stoff). Under en fest i et tomt hus ble overdreven alkoholbruk årsak til brann. Bygningen brant ned.

D. Verrett møtte i retten. Han ble dømt til fem års fengsel for brannstiftelse og andre forseelser.

«Mine cellekamerater fortsatte å spyttet på meg. Så tilbrakte jeg tre måneder i en mørk og øde ensomhet. I desperasjon banket jeg hodet i veggen og ønsket å drepe meg selv, sa D. Verrett om skrekken han opplevde i fengselet.

Han ble prøveløslatt et år senere.

«Da jeg kom hjem, holdt foreldrene mine meg innelåst og gjorde meg til husslave», sier forloveden til den norske prinsessen.

Mannen klarte kun å komme seg ut av dette helvete ved hjelp av betjenten som hadde ansvaret for hans sosiale rehabilitering og hans kontroll under prøvetiden.

«Siden da vet jeg hva kjærlighet er,» sier D. Verrett.

Elsket en mann før prinsessen

  • Martha Louise var gift med forfatterkollega Ari Behn og på grunn av dette ekteskapet ga hun fra seg rettighetene til Norges trone.
  • Prinsessen hadde tre døtre med seg, men skilte seg i desember 2017. To år senere, 1. juledag, døde A. Behn. Det ble sagt at han led av depresjon.
  • Mr. Verrett ble født i Sacramento, USA og oppdaget sin sjamanistiske gave mens han fortsatt var i barnehagen. Lærte av sjamaner på Bali, Vest-Afrika og Israel. D. Verrett er utdannet ved School of Holistic Therapy.
  • Sjamanen innrømmet å ha hatt et forhold til en mann i åtte år før han møtte den norske prinsessen.

Utarbeidet av: Ona Kacėnaitė.

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *